ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Παίζουν για το «Κρίκκειο» και τη μικρή Ελένη

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2018 22:11

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει η τελική φάση των φετινών πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ.

Η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να διαθέσει εξ' ημισείας τα έσοδα από τα παιχνίδια (η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 2 ευρώ) στο "Κρίκκειο" Ορφανοτροφείο και την οικογένεια Ι. Μαβίδη, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για την εγχείρηση της μικρής Ελένης που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Για τον λόγο αυτό δόθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ, συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Ένωσης, ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδης, οι διοικητικοί κ. Αλατάς και Μπανιάς και το αναπληρωματικό μέλος κ. Κόκκινος. Από τα σωματεία που αγωνίζονται στην τελική φάση των αγώνων παρευρέθηκαν οι: κ. Τριανταφυλλόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Καραφέρης (Ανθούπολη), Κουκουλιαύκας (Αβέρωφ), Βουτυρίτσας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Καφφές (Αστραπή Ν. Π.), Γεράσης (Νίκη Μιχαήλ), Λουντρούδης (Ερασ. Α.Ε.Λ.) και Κεχαγιάς (Ακαδ. Τυρνάβου). Το "παρών" έδωσε επίσης ο Πατέρας Τιμόθεος Κοντογιάννης ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου για λογαριασμό του "Κρίκκειου" Ορφανοτροφείου καθώς και ο Ιωαννής Μαβίδης, πατέρας της μικρής Ελένης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αρχικά είχε αποφασισθεί να διατεθεί ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωνόταν στο "Κρίκκειο" Ορφανοτροφείο, ωστόσο έπειτα από το περιστατικό που προέκυψε στην μικρή Ελένη Μαβίδη, η οποία διαγνώστηκε με παρασπονδυλικό σάρκωμα του Ewing ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης και ο πατέρας Τιμόθεος αποφάσισαν τα χρήματα να δοθούν εξ' ημισείας στο "Κρίκκειο" Ορφανοτροφείο και στην οικογένεια Μαβίδη για να μπορέσουν να καλύψουν την εγχείρηση στην οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα το παιδί.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μπουχλαριώτης Δ. αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στο "Κρίκκειο" Ορφανοτροφείο και εξήρε τον αγώνα που κάνουν καθημερινά για τα ορφανά παιδιά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό της μικρής Ελένης δίνοντας την υπόσχεση πως η Ένωση θα στηρίξει όσο μπορεί την προσπάθεια των γονιών της να ολοκληρωθεί η θεραπεία της. Σχετικά με τα πρωταθλήματα υποδομής επισήμανε τη σύσταση ειδικής επιτροπής για τη νέα σεζόν με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του αγωνιστικού και οργανωτικού επιπέδου.

Από πλευράς του ο Πατέρας Τιμόθεος ευχαρίστησε την ΕΠΣΛ για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μία πρωτοβουλία αγάπης προς την κοινωνία της Λάρισας.

Για την εξέλιξη των φετινών πρωταθλημάτων υποδομής στα οποία πήραν μέρος συνολικά 121 ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα της τελικής φάσης μίλησε με τη σειρά του ο κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος κάλεσε τις ομάδες και τους φιλάθλους να δείξουν την ευαισθησία τους αγοράζοντας εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 2 ευρώ.

Από πλευράς τους οι εκπρόσωποι των ομάδων, αφού συνεχάρησαν την ΕΠΣΛ για την πρωτοβουλία της, ευχήθηκαν οι μικροί αθλητές να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια και να δείξουν το ταλέντο τους. Ειδική αναφορά στη βαρύτητα που θα πρέπει να δοθεί στα τμήματα υποδομής έκανε ο Θοδωρής Βουτυρίτσας, τονίζοντας ότι αυτό αντανακλάται τόσο στις Μικτές ομάδες όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού γενικότερα, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Μπουχλαριώτη είπε ότι θα καταθέσει στην ΕΠΣΛ γραπτώς τις προτάσεις του.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τέσσερα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα ξεκινάει η τελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μεγάλοι Τελικοί

Εφηβικό: Ακαδημία Τυρνάβου – Ανθούπολη, 29/5, 17.30, γήπ. Φιλιππούπολης

Παιδικό: Ατρόμητοι/Θύελλα – ΑΕΛ, σήμερα, 18.30, γήπ. Γιάννουλης

Προπαιδικό: Αστραπή Ν. Πολιτείας - Νίκη Μιχαήλ (δεν έχει ορισθεί ακόμη)

ΜΙΚΡΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Εφηβικό: Ατρόμητοι/Θύελλα – ΑΕΛ, 26/5, 10.00, γήπ. Φαλάνης

Παιδικό: Αβέρωφ - Αστραπή Ν. Πολιτείας, σήμερα, 17.00, γήπ. Γιάννουλης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Αβέρωφ - Οικονόμος Τσαριτσάνης, σήμερα, 16.00, γήπ. Φαλάνης

Φαλανιακός - Ηρακλής Λάρ., σήμερα, 17.30, γήπ. Φαλάνης

Οι νικητές των πιο πάνω αγώνων θα αγωνισθούν στον Μικρό Τελικό του Προπαιδικού.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass