Νίκη Βόλου και ΟΦ Ιεράπετρας

*Προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2018 15:10

Η Νίκη Βόλου και ο ΟΦ Ιεράπετρας θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα δώσουν το "παρών" το Σάββατο 9 Ιουνίου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς πήραν τα εισιτήρια στους ημιτελικούς κόντρα σε Νέο Αμφίλοχο και Παναρκαδικό αντίστοιχα.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 23' όταν ο Κορέτας πλάσαρε το Χότζιτς σημειώνοντας το 1-0. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 και στο 71' ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Μούτσα Μπλέντι, σημείωσε το 3-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιουκούδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Παναρκαδικός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1 αλλά το σουτ του Μπαξεβάνου από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

Στην κρητική ομάδα αγωνίζονται οι λαρισαίοι Κώστας Κορομηλάς, Μούτσα Μπλέντι, Ηλίας Καραγιάννης και Δημήτρης Πρίφτης.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Παγιάκης, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης (75' Πυθαρούλης), Πετάσης, Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιάτα, Παπαδόπουλος, Κορέτας.

*Συγκλονιστικός ήταν ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ομάδα έκπληξη του φετινού θεσμού, τον Νέο Αμφίλοχο στον αγώνα που έγινε στην Άμφισσα και κρίθηκε στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Η παράταση άρχισε με την ομάδα από την Αμφιλοχία να ανοίγει το σκορ στο 91' με τον Νάκο, όμως δύο λεπτά μετά, στο 93' η Νίκη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κραγιόπουλο. Στη... ρουλέτα των πέναλτι, οι πρώτες πεντάδες ήταν απόλυτα εύστοχες. Τελικά στην... παράταση των πέναλτι, ο Αμφίλοχος έχασε δύο με τους Κωστακιώτη και Ρεπετσά, οι Βολιώτες ένα με τον Ζιώγα και στο καθοριστικό πέναλτι ο Βουρδάκης σκόραρε και έδωσε με 8-7 στη Νίκη την πρόκριση στον τελικό!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ: «ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ»

Προπονητής στον ΟΦ Ιεράπετρας είναι ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μάγγος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ζούμε ένα όνειρο και κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και τα παιδιά.

Είναι εντυπωσιακό το ότι φτάσαμε στον τελικό της διοργάνωσης και θα παίξουμε με τη Νίκη Βόλου, που όλοι γνωρίζουμε τη δυναμικότητά της.

Εμείς το δείξαμε και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παίξουμε στον τελικό, για να πάρουμε το τρόπαιο.

Εξάλλου το αξίζουν όλοι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να το  κατακτήσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass