Πρωταθλήτρια στο εφηβικό η Ακαδ. Τυρνάβου

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 5-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α.)

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:51

Η ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου κατέκτησε τον φετινό τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε στον χθεσινό τελικό της Ανθούπολης με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α.).


Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης με την ομάδα της Ανθούπολης να ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3ο λεπτό μετά από κόρνερ του Τσιαμπαλή, ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Καρατζούκος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Μία ακόμα κοντινή κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 11’ αποκρούστηκε αυτή τη φορά σε κόρνερ.
Η Ακαδημία προσπάθησε να απαντήσει στο 19’ και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Καραΐσκος βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βαρνά.
Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου 40λέπτου για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία η Ακαδημία ανέβασε στροφές και πίεσε τον αντίπαλό της.
Έτσι στο 70’ μετά από μπροστινή μεταβίβαση του Καραΐσκου, ο Τόσκα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με ψύχραιμο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο σκόρερ του Τυρνάβου πανηγύρισε το γκολ βγάζοντας τη φανέλα του που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα η οποία ήταν η δεύτερη και αυτομάτως την κόκκινη παίρνοντας κατά συνέπεια τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Η Ανθούπολη δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να γίνει απειλητική κι έτσι το 1-1- διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη ρουλέτα των πέναλτι.
Η Ακαδημία Τυρνάβου που ξεκίνησε πρώτη στη διαδικασία ήταν εύστοχη και στα πέντε πέναλτι (Χατζηκρανιώτης, Μπουλούμπασης, Τσένα, Τσουλάνι, Καραγιάννης), σε αντίθεση με την Ανθούπολη που ήταν εύστοχη στα πρώτα τέσσερα (Καρατζούκος, Αναγνώστης, Καφανέλης, Τσιαμπαλής), ενώ στο τελευταίο ο Λατσινέι έστειλε την μπάλα άουτ, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 5-4.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νίτσα και των βοηθών του κ. Παπαγεωργίου και Πάλλα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι Γκ., Καλέμι, Σκρουμπής, Τζουμέρκας, Καραγιάννης, Τσένα, Καραΐσκος, Τριανταφύλλου, Σαμπανλάρι Αλ., Τσουλάνι, Χατζηκρανιώτης (Τόσκα, Μπουλούμπασης, Λελέκης, Τσούκας, Άλα, Σερδένης, Πότσι, Παπαγεωργίου, Κοτρούτσος, Μουστάκας).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης): Βαρνάς, Πέμα, Καφανέλης Αλ., Μπακανιάρης, Χριστοδούλου, Καφανέλης Απ., Τσιαμπαλής, Φιλοκώστας, Κολαξής, Αναγνώστης, Καρατζούκος (Λατσινέι, Μόσιαλος, Νίκου, Χατζήνας, Κυριάκου, Παυλίδης, Καραφέρης).

 

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους από τους διοικητικούς της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγοριάδη, Γκρίμπα και Καρκατσέλα, το αναπληρωματικό μέλος κ. Κόκκινο και το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Κωστή που έκανε τις απονομές στους διαιτητές.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass