Εν αναμονή νέων μεταγραφών στην ΑΕΛ

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΟΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 22:00

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Αλγερινού Σαμί Φριούι, στην ΑΕΛ δεν βιάζονται να γίνουν οι επόμενες κινήσεις, για να ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται η ομάδα.

Εξετάζονται λοιπόν οι περιπτώσεις πολλών παικτών που επιθυμούν να αγωνισθούν στους «βυσσινί», όμως υπάρχει ακόμη χρόνος ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Κατά τα άλλα αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί η απόκτηση του Πασχάλη Κάσσου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο 27χρονος Δραμινός έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά από ένα χρόνο παρουσίας στους Θεσσαλονικείς, στους οποίους μέτρησε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Σημειώνεται πως ο άλλοτε παίκτης των Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης μεταξύ άλλων καλύπτει τη δεξιά πλευρά σε άμυνα και επίθεση, μπορώντας να προσφέρει ακόμα και σε θέση αριστερού ακραίου χαφ.

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Tη νίκη με 3-1 κόντρα στην οικοδέσποινα Ουκρανία πήρε χθες η Εθνική Ελπίδων στο τουρνουά «Βαλερί Λομπανόφσκι» και τερμάτισε στην 3η θέση.

Με την Εθνική αγωνίσθηκε και πάλι ο Γιάννης Μασούρας της ΑΕΛ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 60΄στη θέση του Γιούση.

Ο Κυριακόπουλος άνοιξε το σκορ στο 20', οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν επτά λεπτά αργότερα, αλλά στο 30' η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πήρε εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωτσόπουλος στο 90'+4 και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε έτσι την τρίτη θέση.

Νικήτρια του τουρνουά ήταν η Σλοβενία που επιβλήθηκε με 2-0 του Ισραήλ, το οποίο τερμάτισε δεύτερο.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σβαρνάς, Κατράνης, Ευαγγέλου, Φασίδης, Νάτσος (60' Στάικος), Καραχάλιος, Γιούσης (60' Μασούρας), Μπουζούκης (46' Βασιλούδης), Κυριακόπουλος (70' Χατζηγιοβάννης), Μωραΐτης (70' Κωτσόπουλος).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass