Πρωταθλήτρια στο προπαιδικό η Αστραπή Νέας Πολιτείας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ 4-2 - ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ 3-1

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 22:01

«Λιλιπούτειοι» άσοι κέρδισαν το χειροκρότημα χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Γιάννουλης, όπου διεξήχθησαν μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων, ο τελικός και ο μικρός τελικός του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.


Πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις παρά το νεαρό της ηλικίας τους και έδειξαν πως αν δουλέψουν σκληρά, το μέλλον τούς ανήκει.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας κερδίζοντας τον ισάξιο αντίπαλό της τη Νίκη/Μιχαήλ 4-2, ενώ στον μικρό τελικό σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε του μαχητικού ΠΑΟΛ Αβέρωφ 3-1.

 

ΠΡΩΤΗ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο τελικός, όπου η Αστραπή Νέας Πολιτείας κατάφερε με ανατροπή να κερδίσει τη Νίκη/Μιχαήλ 4-2.
Οι νικητές βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4’ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Πέτρου από τα αριστερά, με την μπάλα να βρίσκει και σε αμυντικό, καταλήγοντας στα δίχτυα (1-0).
Όμως στο 10’ ο Αρσένης με ένα γκολ εκπληκτικό ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 13’ ο Νικολακούλης είχε δοκάρι για λογαριασμό της Αστραπής και στο 18’ ο Γκουγκουλιάς με ωραίο σουτ έκανε το 1-2, για τη Νίκη/Μιχαήλ. Στην επανάληψη η Αστραπή ισοφάρισε με τον Νότα στο 31’ σε 2-2, στο 38’ ο Κωνσταντίνου έκανε το 3-2 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νότας στο 38’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Διαμάντης που είχε συνεργάτες τούς Θωμά Πάλλα και Ηλία Γκόγκο.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Σιάρκος): Μπαρούτας, Διαμαντόπουλος, Πέτρου Δ., Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Πέτρου Γ., Δράμης, Κωνσταντίνου, Νότας, Ρίζος, Ιωαννίδης, Γκανάτσιος, Βέλλας, Φωτίου, Αθανασόπουλος.
ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Ζησόπουλος, Αρσένης, Αρσενίδης, Βούγιας, Γκουγκουλιάς, Δαούλας, Ζαρκαδής, Καραλής, Κούρτης, Λάζος, Μπίκος, Παπαδόπουλος, Ραπτόπουλος, Φώλιας.
*Μετά τον τελικό από την πλευρά του Δ/Σ της ΕΠΣΛ, ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης (πρόεδρος της ΕΠΣΛ), ο Λευτέρης Γρηγοριάδης (πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων-Κυπέλλου) και οι διοικητικοί της Ένωσης Παντελής Τσακίρης, Μιχάλης Κόκκινος έκαναν τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στους δύο φιναλίστ, ενώ στο διαιτητικό τρίο μετάλλια έδωσε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Κώστας Κουρδής.
Στο γήπεδο της Γιάννουλης ήταν και ο Γιάννης Κωστής, μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ.

 

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε στον μικρό τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος τον αξιόμαχο ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 3-1. Η ομάδα του Αβέρωφ προηγήθηκε στο 4’ με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Τάτσης, αλλά ο Ηρακλής με δύο γκολ του Γιάννη Παυλίδη(15’, 25’), έκανε την ανατροπή (2-1).
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 39’ ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος με ωραία κεφαλιά.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Γκόγκος, που είχε συνεργάτες τούς Χαράλαμπο Διαμάντη και Θωμά Πάλλα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Περικλής Κουτσοπάγος): Παπαγεωργίου, Μελαχρινός, Μπάντελης, Κουτζαηλίας, Ορφανάκης, Πρασσάς, Χρόνης, Ντιντής, Ντόνας, Παυλίδης, Θάνος, Μιχαλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπαλαμώτης, Μπογδάνος, Ντάτσι.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κωσταρέλος, Χρόνης, Αναγνωστόπουλος, Τζήκας, Τριανταφύλλου, Ιακωβάκης, Τάτσης, Σχοινάς, Μανώλης, Εσερμπέκογλου, Ντράλο, Χότζα, Παπαϊωάννου, Τσούτσος, Σπανός, Μάρκου, Καλόγηρος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass