Ερχεται ο Σαμί Φριούι

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΚΑΜΕΡΟΥΝΙΟΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΝ’ΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 22:29

Ο Αλγερινός Σαμί Φριούι, που υπέγραψε στη ΑΕΛ, αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην πόλη της Λάρισας την ερχόμενη Τετάρτη αφού σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε η βίζα του, ενώ η λαρισινή ΠΑΕ του έστειλε εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα φθάσει αεροπορικώς στην Αθήνα και από κει θα έρθεις στη Λάρισα όπου θα δει την πόλη και ίσως έχει γνωριμία και με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου.


Ο Φριούι αυτή τη στιγμή θεωρείται μία από τις καλές μεταγραφές της ομάδας και αναμένεται με βάση το βιογραφικό του να βοηθήσει σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι κινήσεις όμως της ΑΕΛ συνεχίζονται για την ενίσχυση της, καθώς θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες.
Πρώτος στόχος είναι ένας ακόμα επιθετικός και για τη θέση αυτή το ενδιαφέρον βρίσκεται στα Βαλκάνια. Το μεγάλο βάρος έχει δοθεί σε Αφρικανό παίκτη που αγωνίζεται σε γειτονική χώρα και είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Παράλληλα υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ πάλι από τα βαλκανική χερσόνησο (ένας Κροάτης και ένας Βόσνιος).
Μια μεταγραφή θα εξαρτηθεί από τον Λεοζίνιο και πληροφορίες θέλουν, σε περίπτωση που δεν δεχθεί μείωση του συμβολαίου του, η ΠΑΕ να ενδιαφέρεται γα παίκτη που παίζει σε ομάδα της Σκανδιναβίας και έχει λιβανέζικες ρίζες.
Τέλος, χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα αποκτηθεί και ένας στόπερ ανεξάρτητα αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του ο Μόρας.
Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και ορισμένοι νεαροί παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ και ένας εξ αυτών θα έρθει τη Δευτέρα το βράδυ στη Λάρισα και είναι ο 22χρονος Καμερούνιος επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο Ούλριχ Εν’Νομό.
Ο Εν’Νομό πέρυσι αγωνίσθηκε σε 16 παιχνίδια στην ομάδα του Πανσερραϊκού και πέτυχε έξι τέρματα και σχεδόν όλα στο τέλος του πρωταθλήματος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass