Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στον Αμπελώνα

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ Γ.Σ.Α.

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2018 22:10

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός είναι στο στάδιο της προετοιμασίας στον Αμπελώνα, καθώς η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ο Γ.Σ.Α και ο Δήμος Τυρνάβου, βρίσκονται πολύ κοντά στη διοργάνωση ενός τουρνουά μπάσκετ 3x3 για τους μαθητές του Δήμου Τυρνάβου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο αναπτυξιακού προγράμματος.

Η πιθανότητα συνδιοργάνωσης μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης έρχεται να επισφραγίσει το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, που ξεκίνησε φέτος, με την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα να παραδίδει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τυρνάβου τρόφιμα και ρούχα από τη δράση «Τρίποντο Αλληλεγγύης», που εγκαινίασε φέτος και στέφθηκε από επιτυχία. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα, για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ορίσουν την τελική ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά, με τις αρχές Σεπτεμβρίου να θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο.  Στη συνάντηση, από τον Δήμο Τυρνάβου συμμετείχαν ο δημαρχεύων κ. Χρήστος Τσιόπας, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Κώστας Χρυσοβέργης, ενώ τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα εκπροσώπησε ο πρόεδρός του, κ. Σταύρος Κωτούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass