Ποιοι οι πρώτοι αντίπαλοι της ΑΕΛ

Τα τυπικά απομένουν για τον 23χρονο Μίλος Πέρισιτς

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2018 22:09

Το μεταγραφικό παζλ της ΑΕΛ συμπληρώνεται, αφού μετά την απόκτηση των Καρανίκα, Κάσσου, Αναστασόπουλου, Φριούι προστίθεται και ο Πέρισιτς, ενώ απομένουν τρεις ακόμα μεταγραφές, ενός επιθετικού, ενός ακόμα στόπερ και ενός επιτελικού μέσου σε περίπτωση

που λυθεί η συνεργασία με τον Λεοζίνιο.
Η λαρισινή ομάδα δείχνει ότι είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 28 Ιουνίου (2 Ιουλίου η επίσημη «πρώτη») με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου.
Η ομάδα από τις 28 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα έχει ολοκληρώσει τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ από 2 έως 8 Ιουλίου θα κάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Στις 9 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου πληροφορίες θέλουν να παραμένει μέχρι τις 26 Ιουλίου.
Στο διάστημα αυτό θα δώσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα είναι στις 17 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 22 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό και θα ακολουθήσει αυτό με τον ΟΦΗ στις 25 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσαν οι αντίπαλοι των «βυσσινί».
Στη συνέχεια η ΑΕΛ θα παίξει φιλικό αγώνα με τη Λαμία, ενώ θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια με τον Άρη το ένα μάλλον στις 8 Αυγούστου εντός έδρας, ενώ για το δεύτερο δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία (λογικά λίγες μέρες αργότερα).
Τέλος στις 18 Αυγούστου το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό θα είναι στην Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα, εφόσον οι δύο ομάδες δεν βρεθούν αντίπαλες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Σ’ αυτά τα παιχνίδια ειδικά στα τρία φιλικά που θα γίνουν στο Καρπενήσι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και οι συνεργάτες του Γιάννης Προβίδας και Χαράλαμπος Παναγούλης θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να δείξουν το σχήμα με τις εναλλακτικές λύσεις που θα παρατάξει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο σε ένα πρωτάθλημα που ίσως αποδειχθεί το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα το πρωτάθλημα ξεκινάει με 16 ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και 20 οι ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα υποβιβαστούν οκτώ. Πάντως το δεύτερο σενάριο δεν ξέρουμε αν προλαβαίνει να υλοποιηθεί στην παρούσα φάση.
ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΙΤΣ
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 23χρονου Σέρβου αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ, αλλά και αριστερού μπακ Μίλος Πέρισιτς καθώς σύμφωνα με όσα διέρρευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ τον περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη στη Λάρισα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.
ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΕΟΖΙΝΙΟ
Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα της λύσης της συνεργασίας με τον Λεοζίνιο, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στη Βραζιλία, ενώ δεν μπορούν να συνεχιστούν οι συζητήσεις και με τον μάνατζερ του Βέλα Τζούνιορ καθώς κι αυτός απουσιάζει σύμφωνα με τα όσα μας είπε άνθρωπος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass