«Αλησμόνητος» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:31

«Αλησμόνητος» φώναξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον πατέρα του, Παύλο, με την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας στη Μητρόπολη των Αθηνών.

Εν μέσω χειροκροτήματος από συγγενείς και φίλους μέσα στον ναό, η σορός του δημιουργού της «πράσινης αυτοκρατορίας» βγήκε από την εκκλησία. «Αθάνατος» ήταν η ιαχή χιλιάδων ανθρώπων που είχαν κλείσει την οδό Μητροπόλεως για να αποχαιρετήσουν τον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του μπάσκετ του Παναθηναϊκού. «Παύλο ζεις, εσύ μας οδηγείς» φώναζαν φορώντας πράσινες φανέλες οι φίλαθλοι του συλλόγου. Δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάματα ο γιος του, Δημήτρης, αγκαλιάζοντας τη μητέρα του Δέσποινα, όταν η σορός τοποθετήθηκε στη νεκροφόρα, που θα τη μετέφερε στο Α' Νεκροταφείο. Μαζί τους δάκρυζαν όλοι, για την απώλεια ενός ανθρώπου που έζησε δείχνοντας καλοσύνη και σεβασμό σε όσους συνάντησε στο διάβα του.

Κρίσιμη μάχη για τον τίτλο στην Α1 Εθνική
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν σήμερα στο ΣΕΦ (19:00, COSMOTE SPORT 4 HD) την τέταρτη μεταξύ τους μάχη για τον τίτλο στην Α1 Εθνική του μπάσκετ. Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν το τελευταίο τους... χαρτί για να μείνουν "ζωντανοί" στην σειρά, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 και θέλει τη νίκη για την κατάκτηση του τίτλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass