Δύο επιθετικούς κι έναν στόπερ θέλει η ΑΕΛ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2018 22:19
Με ολοκληρωμένο ρόστερ αναμένεται πως θα δουλέψει στο Καρπενήσι ο Σωτήρης Αντωνίου Με ολοκληρωμένο ρόστερ αναμένεται πως θα δουλέψει στο Καρπενήσι ο Σωτήρης Αντωνίου

Δύο επιθετικούς κι έναν στόπερ θέλει να αποκτήσει ακόμη η ΑΕΛ, ώστε να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και να υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.


Οι «βυσσινί» έχουν ρίξει τα… δίχτυα τους στο εξωτερικό κι εξετάζουν προσεκτικά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που να μπορούν να βοηθήσουν και να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας.
Όμως κι Έλληνες παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν στη «βασίλισσα», γνωρίζοντας την ένδοξη ιστορία της και τη μεγάλη δυναμική που δίνει ο κόσμος της.
Εξελίξεις πιθανότατα να υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται στη Λάρισα ο 28χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που έχει συμφωνήσει με τη λαρισινή ομάδα και μένουν τα τυπικά για να υπογράψει.

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΑ
Ο Βαγγέλης Μόρας θα είναι για έναν ακόμη χρόνο στην αγαπημένη του ΑΕΛ και θα προσπαθήσει με όλες τους τις δυνάμεις να βοηθήσει έτσι ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Μετά από μια λαμπρή καριέρα που έκανε στην Ιταλία, ο 37χρονος Λαρισαίος στόπερ θα είναι ουσιαστικά ο ηγέτης των «βυσσινί» και θέλει να δικαιώσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που τον εκτιμούν ιδιαίτερα, αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ.Κούγια, που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, για την ανανέωση της συνεργασίας: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει με ιδιαίτερα συναισθήματα χαράς ότι ο διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής μας Βαγγέλης Μόρας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται κοντά μας για ακόμη έναν χρόνο».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Επτά φιλικά παιχνίδια έχει κλείσει έως τώρα η ΑΕΛ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 9 έως τις 26 Ιουλίου, θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/7), με τον Λεβαδειακό (22/7) και με τον ΟΦΗ (25/7).
Εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει στις 3 ή 4 Αυγούστου τη Λαμία (ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η έδρα), με τον Αρη Θεσσαλονίκης θα παίξει δύο αγώνες, στις 8 και 11 Αυγούστου, εντός κι εκτός έδρας, ενώ η πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα θα είναι στα «Πηγάδια» με την Ξάνθη στις 18 Αυγούστου.
Πιθανόν να τροποποιηθούν οι ημερομηνίες των φιλικών με τον Άρη και την Ξάνθη, στην περίπτωση που η κλήρωση του πρωταθλήματος στις πρώτες αγωνιστικές φέρει ως αντιπάλους της ΑΕΛ τις δύο παραπάνω ομάδες.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Τέσσερις μέρες αργότερα απ’ ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το οποίο θα έχει σαν βασικό θέμα την αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τον οποίο το Δ.Σ. θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα 25/6 αντί για την Πέμπτη 21/6 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, είναι για να βρεθεί σε αυτό και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να βρεθεί στην αρχικά ορισθείσα συνεδρίαση.
Η Super League ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι το αρχικώς προγραμματισθέν Δ.Σ. της Πέμπτης 21/6/2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00, με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διατάξεως, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην αρχικά ορισθείσα συνεδρίαση».
Ας δούμε και ποια ήταν τα θέματα προς συζήτηση και τι προβλεπόταν να γίνει στο Δ.Σ.:
1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).
2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα και τον δ/ντα σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.
3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.
4/ Διάφορα:
-Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
-Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος.
-Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
 -Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων.
-Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League.
-Επιλογή εταιρείας καθαρισμού.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass