Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός, στον 5ο τελικό θα κριθεί ο τίτλος

ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ 92-76

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2018 19:58

Ο εγωισμός τους ήταν ήδη πληγωμένος και οι πολλές άδειες θέσεις στο ΣΕΦ αποδείχτηκαν το έξτρα κίνητρο μιας «ερυθρόλευκης» αντίδρασης στον 4ο τελικό.

Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας μέσα στο «σπίτι» του, επικράτησε 92-76 και ισοφάρισε σε 2-2. Το 36ο Πρωτάθλημα Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό ή το 13ο για τον Ολυμπιακό; Αυτό θα κριθεί στο Game 5 στο ΟΑΚΑ, μεθαύριο Κυριακή (17/6, 19:00).
Σε μία εξαιρετική επιθετική βραδιά οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν την απάντηση ακόμη κι όταν από το +14 ένας διψασμένος για «εκδίκηση» Λοτζέσκι (16π. με 4/6 τρίποντα) ευστοχούσε ξανά και ξανά έξω από τα 6.75 για το -2 του Παναθηναϊκού ή όταν ο Μάικ Τζέιμς (20π.) είχε δικό του σερί 12-0 στο τέλος της 3ης περιόδου!
Ο Πρίντεζης «αναστήθηκε» σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο ΜακΛιν σταμάτησε στους 20 πόντους! Ο Ρόμπερτς στους 16 με 3/5 τρίποντα. Ο Σπανούλης είχε 13 πόντους, έστω και με 0/4 τρίποντα, ενώ 11 πόντους με 2/3 τρίποντα ήταν η συγκομιδή του Στρέλνιεκς.
Τα δεκάλεπτα: 28-19, 48-36, 71-64, 92-76
Διαιτητές: Κορομηλάς, Σώμος, Τζαφλέρης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 13, Μιλουτίνοβ 2 (8 ριμπάουντ), Πρίντεζης 12 (11 ριμπάουντ), Παπανικολάου 9 (7 ριμπάουντ και 2 τρίποντα), Μάντζαρης 7 (1), ΜακΛιν 20 (6/8 δίποντα), Μπράουν, Παπαπέτρου, Στρέλνιεκς 11 (2), Ρόμπερτς 16 (3), Ουίλτζερ 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 3, Ρίβερς 6 (1), Γκιστ 12, Λοτζέσκι 16 (4), Καλάθης 12, Τζέιμς 20 (2), Παππάς, Βουγιούκας 4, Λεκαβίτσιους, Όγκαστ 2, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου

 

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συμπλοκές οπαδών με άνδρες της αστυνομίας σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του 4ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως και στον 2ο τελικό, στα άνω διαζώματα περιμετρικά των θυρών υπήρξαν επεισόδια, με αποτέλεσμα να καούν δύο δένδρα, ενώ φωτιά έπιασε και ένα δημοσιογραφικό βαν. Οι οπαδοί έβαλαν φωτιά και σε κάδους έξω από τα αποδυτήρια των αθλητών.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στρέφεται κατά της διαιτησίας του χθεσινού τέταρτου τελικού και επικεντρώνεται στα πρόσωπα των κ. Κορομηλά και Σώμου. Παράλληλα, οι «πράσινοι» κατηγορούν τον δημοσιογράφο σχολιαστή της αναμέτρησης, ο οποίος μετέδιδε το παιχνίδι για λογαριασμό της «Cosmote TV», για τον οποίον ανέφεραν ότι «κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν», υπογραμμίζοντας ότι πλέον είναι «ανεπιθύμητος» στο ΟΑΚΑ, «καθώς βάσει του αθλητικού νόμου απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass