Eπιτυχίες των «μικρών» της ΕΑΛ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 16:02

Στους αγώνες στίβου που έγιναν πρόσφατα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, οι αθλητές –τριες της ΕΑΛ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και στα 2 δίαθλα . Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των ΠΠ/Β ο Ντέκας Αντώνιος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 190 βαθμούς

,αγωνιζόμενος στα 60 μ με εμπόδια και στο άλμα σε ύψος. Στην κατηγορία των ΠΚ/Β η Τριανταφύλλου Δήμητρα ήταν πρώτη στο δίαθλο με 210 βαθμούς αγωνιζόμενη στα 60μ και στο άλμα σε μήκος, στο ίδιο δίαθλο η Στεργιούλα Ηλιάνα κατετάγη τρίτη με 195 βαθμούς, στην τέταρτη θέση ήταν η Μωυσή Ναταλία επίσης αθλήτρια της ΕΑΛ με 185 βαθμούς. Μετάλλια όμως κατέκτησαν και σε επιμέρους αγωνίσματα των διάθλων και άλλοι αθλητές της ΕΑΛ. Η Ζιαβλιάκη Αποστολία πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μπαλάκι, η Τριανταφύλλου Δήμητρα και η Στεργιούλα Ηλιάνα κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα στο μήκος, η Αλμπάνη Πηνελόπη ήταν δεύτερη στα 1.000 μ. και η Καραλαριώτη Καλλιόπη πήρε το χάλκινο στα 60 μ., με εμπόδια. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ότι κατά την πρώτη ημέρα των διάθλων πρώτη θέση κατέκτησαν, ο Καρβέλης Αντώνης στα 1.000 μ., η Παπαδημητρίου Δήμητρα στο άλμα σε ύψος ήταν δεύτερη, η Τριανταφύλλου Δήμητρα τρίτη στο ίδιο αγώνισμα και η Δοντά Μαρία κατετάγη τρίτη στα 1.000 μ. Η διοίκηση του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές – τριες για τις πολλές επιτυχίες που κατάφεραν και τους εύχονται καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass