Παραχωρείται ο Μασούρας από την ΑΕΛ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 22:08

Jacta alea est (ο κύβος ερρίφθη). Ο 22χρονος ταλαντούχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί από τη λαρισινή ομάδα αλλά χωρίς ακόμα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας να έχει συμφωνήσει με τους ενδιαφερόμενους που είναι ο Ολυμπιακός και ομάδες από το Βέλγιο και την Αγγλία.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βελτίωσε την πρότασή του για τον δεξιό διεθνή(με την Ελπίδων) μπακ, ανεβάζοντας την προσφορά του στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ δίνει και δύο παίκτες ως αντάλλαγμα αλλά και ποσοστό 10% στη μεταπώλησή του. Οι ξένες ομάδες δίνουν λίγο παραπάνω χρήματα αλλά η ΑΕΛ δεν θα πάρει παίκτες ενώ το ποσοστό μεταπώλησής του είναι περίπου το ίδιο με εξαίρεση μια πρόταση που ήρθε για 15%.
Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι τέλη Ιουνίου και ο Μασούρας μάλλον δεν θα είναι στην πρώτη επίσημη της ομάδας.
Ο Πατρινός παίκτης αγωνίζεται από το 2015 στην ΑΕΛ και συμπλήρωσε 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα ενώ λόγω της πολύ καλής του παρουσίας την τελευταία αγωνιστική περίοδο (κυρίως στο κύπελλο Ελλάδας με 7 αγώνες και τρία τέρματα) κλήθηκε και στην εθνική Ελπίδων.
Παρελθόν όμως εκτός του Μασούρα θα αποτελέσει και ο Λεοζίνιο για τον οποίο ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας πήρε την απόφαση είτε να έρθει σε συμβιβαστική λύση συνεργασίας ή να τον αφήσει να κάνει προσφυγή.
Το γεγονός ότι Μασούρας και Λεοζίνιο δεν θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ που αυτή τη στιγμή κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού παίκτη που ίσως η οριστικοποίηση της μεταγραφής αυτού συνδυαστεί με την επιστροφή του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου στη Λάρισα από τη Ρόδο όπου παρακολουθεί σεμινάριο προπονητών UEFA Pro.

 

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑ
Η ΑΕΛ είχε ως άμεσο στόχο να προχωρήσει στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Πινακά ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξαν ο Σουλούκος με τον Νούσιο. Χθες όμως από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασαν δυσαρέσκεια που ο παίκτης θέλησε να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με μάνατζερ και δεν αποκλείεται να υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass