Δεκάρι και σέντερ φορ κινείται να αποκτήσει η ΑΕΛ

ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 22:17

Δύο ποδοσφαιριστές, ένα δεκάρι κι έναν σέντερ φορ κινείται για να αποκτήσει η ΑΕΛ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2018-2019.


Τον αντικαταστάτη, λοιπόν, του Λεοζίνιο που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι την καινούργια περίοδο στη λαρισινή ομάδα αναζητούν οι «βυσσινί» και δεν βιάζονται ιδιαίτερα, διότι θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Ήδη έγιναν καταρχήν συζητήσεις με παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν τη θέση και εξελίξεις πιθανόν να υπάρξουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Από κει και πέρα, η ΑΕΛ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της κι έναν κλασικό σέντερ φορ, ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να αποκτήσει από το εξωτερικό.
Πάντως, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου επιθυμεί να πλαισιώσουν το ρόστερ και ταλαντούχοι παίκτες του νομού, οι οποίοι θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εν συνεχεία θα αποφασισθεί εάν ορισμένοι απ’ αυτούς δοθούν ως δανεικοί σε ομάδες της Football League, για να αποκτήσουν εμπειρίες και, εφόσον περάσουν με επιτυχία τις… εξετάσεις, τότε θα επιστρέψουν και πάλι στην ΑΕΛ.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος παρακολουθεί το σεμινάριο προπονητών UEFA Pro στη Ρόδο και τα μαθήματα της δεύτερης περιόδου, θα επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα μεθαύριο Κυριακή 24 Ιουνίου.
Εν συνεχεία θα βρεθεί με τους συνεργάτες του για να οργανώσουν τα σχέδια της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Προηγουμένως όμως, στις 28 του μηνός, οι παίκτες θα περάσουν από μια σειρά εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «βυσσινί» θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και η ομάδα θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.
Εκεί έχει προγραμματίσει να παίξει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ενώ θα ακολουθήσουν κι αλλά φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass