«Φωτιά» έβαλε η Νιγηρία

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 17:28

Σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ισλανδίας σημείωσε η Νιγηρία (4ος όμιλος-2η αγωνιστική) στο Βόλγκογκραντ για το Μουντιάλ 2018, με την οποία διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Σκόρερ των δύο τερμάτων της Νιγηρίας ο Μούσα στο 49’ και στο 75’, ενώ ο Ισλανδοί έχασαν πέναλτι στο 82’ με τον Γκ. Σίγκουρτσον.
Μετά την Αργεντινή η Ισλανδία δεν φοβήθηκε ούτε τη Νιγηρία στην πρώτη συμμετοχή της σε Μουντιάλ, αλλά δεν κατάφερε να το συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα, κάτι που βολεύει και την Αργεντινή που παραμένει με τη σειρά της στη διεκδίκηση της πρόκρισης.
Οι Αφρικανοί, πάντως, ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος και με τον Μούσα να κάνει ό,τι θέλει στην άμυνα των «ψαράδων», κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και να ελπίζουν, πλέον, βάσιμα στην πρόκρισή τους στα νοκ άουτ ματς, αρκεί να μην ηττηθούν στο τελευταίο ματς του γκρουπ από την Αργεντινή.
Διαιτητής: Μάθιου Κόνγκερ (Νέα Ζηλανδία)
Κίτρινες κάρτες: 44’ Ιντόγου
ΝΙΓΗΡΙΑ (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Μπαλόγκουν, Τροστ Εκόνγκ, Ομερούο, Μόουζες, Εντίντι, Όμπι Μίκελ, Ετέμπο (90’ Ιγουόμπι), Ιντόγου, Ιχεανάτσο (85’ Ιγκάλο), Μούσα.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σάβαρσον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον (65’ Ίνγκασον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (87’ Σκούλασον), Μπιάρνασον, Μπόντβαρσον (71’ Σιγκούρνταρσον), Φινμπόγκασον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass