Ύστατη προσπάθεια να βγει από το αδιέξοδο ο Αχιλλέας

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2018 22:05

Μετά από τρεις διαδοχικές γενικές συνελεύσεις δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση, προκειμένου ο ιστορικός Αχιλλέας, να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ο υποβιβασμός του από τη Γ' Εθνική στην Α' τοπική κατηγορία, έχει πολύ αρνητικές συνέπειες.

Είναι δε κρίμα για την ευρύτερη αγροτική περιοχή των Φαρσάλων, μια ομάδα που στο παρελθόν την έχει κάνει υπερήφανη και ήταν το καμάρι της, να βρίσκεται ένα βήμα πριν καταλήξει στη λύση του Πρωτοδικείου.

Για να βγει όμως από το διοικητικό τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει, θεωρείται αναγκαίο να συμβάλουν πολλοί και όχι δυο-τρεις, με πράξεις και όχι με λόγια.

Και βέβαια πρέπει να αναλάβουν άνθρωποι που έχουν διοικητική εμπειρία και μπορούν να τραβήξουν το κουπί με επικεφαλής έναν καλό καπετάνιο, που θα μπορέσει να βγάλει το σκάφος από τις συμπληγάδες, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Υπάρχουν όμως σήμερα εκείνοι που τώρα στις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του Αχιλλέα, θα έχουν την τόλμη και τη διάθεση να προσφέρουν χείρα βοηθείας στην ομάδα των Φαρσάλων;

Εκτιμούμε πως υπάρχουν αλλά χρειάζεται να τους δοθούν και τα εχέγγυα πως θα γίνει μια συνολική προσπάθεια, για να αντιστραφεί το κλίμα και η απογοήτευση, να διαδεχθεί την αισιοδοξία, στον κόσμο της ομάδας.

Δύο πρώην διοικητικά στελέχη των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν στον βαθμό που μπορούν φυσικά, με την προϋπόθεση να υπάρξει συστράτευση από όλους.

Εντός των ημερών, όπως πληροφορηθήκαμε, θα γίνει η ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα, διότι ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Αν και αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη όσον αφορά στην ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος, τότε ίσως να είναι αργά για οτιδήποτε, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ας γίνουν λοιπόν αρωγοί έστω και στο παρά... πέντε αυτοί που μπορούν να κρατήσουν ζωντανό τον Αχιλλέα, γιατί αν η ομάδα δεν ορθοποδήσει και δεν πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, τότε τα Φάρσαλα θα χάσουν τη μεγάλη δύναμη που έχουν στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Και είναι κρίμα, από κάθε άποψη...

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass