Τελείωσε οριστικά του Μασούρα

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ  Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ  ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ  Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ  ΝΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2018 22:01

Ο Γιάννης Μασούρας από χθες ανήκει στον Ολυμπιακό, όπως διέρρευσε χθες από στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ και η συμφωνία που επιτεύχθηκε αναφέρει ότι η ομάδα του Πειραιά θα δώσει στη λαρισινή ομάδα το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και δύο παίκτες τελικά, αλλά είναι άγνωστο αν αυτοί θα είναι Έλληνες ή ξένοι.

Ακούγονται τα ονόματα των Βέργου, Καραμάνου και Μανθάτη.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται λογικά από την πλευρά του Ολυμπιακού να εκδοθεί αύριο Τετάρτη, ενώ χθες μας λέγε κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν αρκετές μεταγραφές. Με δεδομένο ότι η ομάδα ψάχνει πέντε παίκτες, δεν αποκλείεται να αρκετοί από αυτούς να βρίσκονται στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ κινείται για απόκτηση αριστερού μπακ, επιθετικού, μεσοεπιθετικού, επιτελικού μέσου και ίσως τερματοφύλακα.
Βέβαια για να προχωρήσουν ορισμένες μεταγραφές θα πρέπει να ξεκαθαρισθούν τα θέματα των Λεοζίνιο και Γουάλας, καθώς πληροφορίες θέλουν οι δύο παίκτες να έχουν κάνει προσφυγή.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ
Επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση των προσφυγών που κατέθεσαν κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ οι Γιοβάνοβιτς, Κριζμάν, Μλαντένοβιτς στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ καθώς υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με τον εκπρόσωπο των παικτών Χρήστο Παλαιολόγο(ήταν μάρτυρας) και τον νομικό του ΠΣΑΠ Μανώλη Αλιφραγκή.
Ο Χρήστος Παλαιολόγος κατήγγειλε ακολούθως το περιστατικό στην έδρα, με τον κ. Κούγια από την πλευρά του να τον κατηγορεί για εκβιαστικές συμπεριφορές.
Σύμφωνα με ηλεκτρονική ιστοσελίδα ο κ. Κούγιας έκανε επίθεση κατά του κ. Αλιφραγκή λέγοντας: «Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου», κι αφού... ολοκλήρωσε, ζήτησε και να γραφτεί στα πρακτικά!
O εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ πάντως αντέδρασε με ψυχραιμία, λέγοντάς του συνεχώς ότι τον σέβεται λόγω της φιλίας του κ. Κούγια με τον πατέρα του (ήταν μαζί φαντάροι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε), επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές: «Δεν σας απαντώ κ. Κούγια, σας σέβομαι και σας αγαπώ...».
Τελικά οι υποθέσεις πήραν αναβολή για τις 12 Ιουλίου, ενώ άγνωστο είναι πότε θα εκδοθούν οι αποφάσεις για τους τρεις.
Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι η αναβολή της εκδίκασης θα αναγκάσει τους παίκτες να έρθουν σε συμβιβασμό αφού είναι πολύ πιθανό να χάσουν τη μεταγραφική περίοδο.

 

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΤΑΛΕΝΤΟ
Η ΑΕΛ προχώρησε σε μια μεταγραφή, αυτή του Νάσου Νικολούδη που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της Κέρκυρας. Πρόκειται για εικοσάχρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση και είναι γιος του Γρηγόρη Νικολούδη που αγωνιζόταν στον Μακεδονικό. ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΚΡΟΥΠ
Από αύριο οι παίκτες της ΑΕΛ θα αρχίζουν να περνάνε εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Ουσιαστικά αρχίζει το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass