Ο Θ. Τσιλούλης στον Ερμή Αγιάς

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2018 22:14

Με σταθερά βήματα συνεχίζεται η συγκρότηση του ρόστερ στον Ερμή Αγιάς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Θοδωρή Τσιλούλη, που αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή μετά τον Τάσο Σπυρόπουλο και τον νεαρό Τσούλκα από τον Σπάρτακο. Ο 25χρονος Λαρισαίος γκαρντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Φοίνικα, Τρίκαλα (Α1) και ΑΕΛ, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε 4,3 πόντους και 1,1 ριμπάουντ κατά μ.ο. σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα του Χολαργού.
Ήδη στο ρόστερ του Ερμή Αγιάς βρίσκονται οι Κόμματος, Λόλας, Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρέττας, Τριανταφύλλου, Νταλός και Τσούλκας, ενώ προ ανανέωσης της συνεργασίας οδεύουν και οι Τσούμας και Σταυροθεόδωρος.
Έτσι, στα μεταγραφικά πλάνα των «κυανολεύκων» βρίσκονται πλέον ένας πλέι μέικερ και ένας φόργουορντ, τους οποίους οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν στην ξένη αγορά.
«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να δώσουμε ένα θεσσαλικό χρώμα στο φετινό ρόστερ της ομάδας και κατά βάση να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό της ομάδας με κάποιες μικρές προσθαφαιρέσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θέλουμε να μπούμε στη λογική των πολλών αλλαγών. Εάν κάνεις πολλές μεταγραφές μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να αργήσει η ομάδα να βρει χημεία», σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Στέφανος Πέρκος αναφερόμενος στα μεταγραφικά και πρόσθεσε:
«Υπολείπονται 2-3 ακόμη μεταγραφικές κινήσεις για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Μέχρι τώρα είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που κάναμε, γιατί οι παίκτες που κλείσαμε ήταν οι πρώτες επιλογές μας. Δεν κάναμε κάποια έκπτωση. Πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και για τους 2-3 παίκτες ακόμα που χρειαζόμαστε, ήτοι έναν πλέι μέικερ κι έναν ή δύο φόργουορντ».
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass