Δανεικός στην ΑΕΛ ο Μπασέμ Μόρσι!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΖΑΜΑΛΕΚ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 15:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αργά το βράδυ χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Αιγύπτιου επιθετικού Μπασέμ Μόρσι, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Ζάμαλεκ.
Σε 99 ματς με τη φανέλα της έχει πετύχει 35 γκολ. Νταμπλούχος πριν από τρεις σεζόν (2014/15), κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο της χώρας του, ενώ το 2016 αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του θεσμού.


Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει 64 τέρματα σε 177 ματς με Πατρογιέτ, Ελ Χαρμπί και Ζάμαλεκ στην πατρίδα του και τη χρονιά που το νταμπλ βρήκε 20 φορές στόχο σε όλες τις διοργανώσεις που είναι και το ρεκόρ καριέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Συμφωνία επήλθε μεταξύ της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ του Καΐρου, κατ’ επανάληψη Πρωταθλήτριας Αιγύπτου και Πρωταθλήτριας του Champions League Αφρικής, για τον δανεισμό στην ιστορική ομάδα μας του διεθνούς με την εθνική Αιγύπτου ποδοσφαιριστή BASEM MORSY ELKOTB ABDALLA για ένα χρόνο.
Για την ετήσια οικονομική αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Κούγια και του ιδιοκτήτη της Ζάμαλεκ, ο οποίος επίσης είναι κορυφαίος δικηγόρος στην Αίγυπτο, όπως τα 2/3 από αυτήν τα καταβάλει η Ζάμαλεκ και το 1/3 η ΑΕΛ.
Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1/7/2018 για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ».

ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ;
Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ ενδεχομένως να ψάξει και για αριστερό μπακ, για να καλύψει τη θέση του Γουάλας.
Στον Χρίστοφερ Χούμπτσεφ που έδειξε διάθεση για να προσφέρει στα παιχνίδια που αγωνίστηκε πέρυσι και είναι μικρός ηλικιακά, θα του δοθούν σίγουρα οι ευκαιρίες για να δείξει την αξία του, ενώ και τα φιλικά παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για να δει ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει στη βασική ενδεκάδα.
Δεν αποκλείεται πάντως η λαρισινή ομάδα να πάρει και έναν ακόμη παίκτη για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ώστε να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Χθες ένα γκρουπ παικτών της ΑΕΛ υποβλήθηκε σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα συνεχισθούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα. Ημέρα κατά την οποία και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με τους «βυσσινί» να θέτουν ως στόχο να πραγματοποιήσουν μια πορεία καλύτερη σε σχέση με πέρυσι στη Super League και να έχουν μια εξίσου σημαντική παρουσία, στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα πλάνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι και εκεί τους ποδοσφαιριστές περιμένει πολλή δουλειά. Όπως είναι ήδη γνωστό στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έχουν προγραμματιστεί τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ, που επέστρεψε φέτος στη Super League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass