Ο Βαβάτσικος στην Καστοριά, ο Γκιουλέκας στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 22:07

Στην Καστοριά και στη φερώνυμη ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λαρισαίος Γιάννης Βαβάτσικος που τη χρονιά που τελείωσε φέτος αγωνίστηκε σε 23 ματς στην Α1 με τη φανέλα του Φάρου.

Ο 28χρονος φόργουορντ στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ, πραγματοποίησε σημαντικές εμφανίσεις και είχε μ.ο. 3.87 πόντους (με 55.1% στα δίποντα και 25% στα τρίποντα), 2.52 ριμπάουντ, 0.78 κλεψίματα.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Καστοριάς:

"Ο Α.Σ. Καστοριάς ενόψει της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική χρονιά 2018-19, συνεχίζει να ενισχύει το roster της νέας του ομάδας και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι ξεκινάει συνεργασία με τον αθλητή Γιάννη Βαβάτσικο γεννημένο το 1990, με ύψος 2,01. Έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στην έως τώρα καριέρα του, με κορυφαίες στιγμές ως παίκτης, στο Μαρούσι, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον Ηλυσιακό, αλλά και πρόσφατα στον Γ.Σ.Λ. Φάρο της Λάρισας".

*Στον Γ.Σ. Φαρσάλων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαρισαίος παίκτης πρώην του ΓΣΛ και της Ολύμπια Σωτήρης Γκιουλέκας. Ο 38χρονος παίκτης, που αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΛ(Α2 εθνική κατηγορία), έχοντας κατά μέσο όρο 12.5 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχει υπογράψει με τον σύλλογο των Φαρσάλων, με τον τεχνικό Χάρη Φόρο να ετοιμάζει ένα δυνατό σύνολο για την επόμενη Β’ Εθνική.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass