Με 30 παίκτες η ΑΕΛ αύριο στο Καρπενήσι

-ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ -ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2018 22:16

Με διπλή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Συνολικά έγιναν από την περασμένη Δευτέρα εννέα προπονήσεις και στο στάδιο αυτό της προσαρμογής έμφαση δόθηκε αρχικά στην αερόβια αντοχή και εν συνεχεία έγινε εφαρμογή των συστημάτων 3-5-2 και 3-4-3 που φαίνεται πως θα είναι τα βασικά συστήματα που προορίζεται να εφαρμόσει στο πρωτάθλημα ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Αγιώτης τεχνικός όλες αυτές τις ημέρες είδε τους παίκτες, παλιούς και νέους να δουλεύουν με πολλή διάθεση, να δείχνουν σοβαρότητα σε όλες τις προπονήσεις και μεγάλη θέληση να αφομοιώσουν αυτά που θέλει ο ίδιος, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους, οι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν, συνειδητοποιούν πως η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, με όνειρα, φιλοδοξίες και κόσμο που θέλει να τη βλέπει ψηλά.

Τα πρώτα μηνύματα λοιπόν είναι αισιόδοξα, μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς και δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που χαροποιεί όλους στην ομάδα, ελπίζοντας τα αποτελέσματα της δουλειάς να φανούν στον αγωνιστικό χώρο, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της.

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Το βασικό στάδιο λοιπόν της προετοιμασίας ξεκινάει από αύριο, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει με 30 ποδοσφαιριστές λίγο πριν το μεσημέρι για το Καρπενήσι, ώστε να συνεχίσει στο βουνό και σε δροσερό περιβάλλον, τη σκληρή δουλειά που άρχισε πριν από μία εβδομάδα στον κάμπο.

Ο Αντωνίου θα δώσει την ευκαιρία για μια ακόμη εβδομάδα σε όλους τους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους και από κει πέρα θα αποφασίσει εάν δυο-τρεις από αυτούς παραχωρηθούν ως δανεικοί σε ομάδες της Football League, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ δεν θα ξεπερνά τους 28 ποδοσφαιριστές, όπως έχει επισημάνει ο προπονητής.

Όσον αφορά τώρα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τρίτη 17 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ματς με Λεβαδειακό (22/7) και ΟΦΗ (25/7) που θα προετοιμάζονται και εκείνοι στην ίδια περιοχή.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δύο ακόμη μεταγραφές αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο κι έτσι ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με πλήρες ρόστερ, στο διάστημα που η ομάδα θα πραγματοποιεί το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass