Το χάντμπολ κερδίζει έδαφος

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ LARISSA HANDBALL CLUB

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2018 20:48

Το άθλημα του χάντμπολ, που ιδρύθηκε στη Λάρισα από την ΑΕΛ (επί προεδρίας του αείμνηστου Κώστα Γραμματίκα) μετά από ένα κενό πολλών ετών, βρήκε έναν νέο υποστηρικτή, την ομάδα Larissa Handball Club που έχει εξαιρετικά δυναμική παρουσία.


Η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ομάδα του Βασίλη Γκουράβα κρίνεται άκρως πετυχημένη, αφού κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους που είχε θέσει τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αναλυτικά:
*1η θέση στην Κεντρική Ελλάδα (με αντιπάλους τις ομάδες Εύρυτο Βόλου, Κένταυρο Αγριάς Βόλου και Αμφικτύονες Λαμίας) σε όλες τις ηλικίες (μίνι, παμπαίδες Β’, παμπαίδες Α’).
*1η θέση στους παίδες στην Κεντρική Ελλάδα, πρόκριση στα μπαράζ με Φίλιππο Βέροιας.
*3η θέση, χάλκινο μετάλλιο στο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος «Climax» τον περασμένο Δεκέμβριο (ανάμεσα σε ομάδες με παράδοση στο άθλημα, όπως ΠΑΟΚ, Άρης, ΧΑΝΘ κ.α.)
*11η θέση, στις 24 ομάδες που πήραν μέρος στους παμπαίδες Α’, ηλικίες 2004-2005, στο πανελλήνιο Τουρνουά «DANAON’’, που έγινε στο Τολό και στο Αργος, στις αρχές Ιούλιου, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες, όπου η λαρισινή ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση του Τουρνουά με 211 γκολ σε 6 αγώνες. (Στόχος ήταν μια θέση στην πρώτη δεκάδα).
*Συμμετοχή με 6 αθλητές στα κλιμάκια ανίχνευσης ταλέντων Κεντρικής Ελλάδος, που γίνονται υπό την εποπτεία της Ο.Χ.Ε. και του Ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος κ. Τσιάπα Ιωάννη. Ήταν πολυπληθέστερη, απ’ όλη την Κεντρική Ελλάδα (Λαμία – τρεις αθλητές, Βόλος- δύο αθλητές)
*Το LARISSA HANDBALL CLUB, έχει την τιμή, να συμμετέχουν τρεις αθλητές (Δοντάς Απόστολος του Αποστόλου, Έξαρχος Χρήστος του Πέτρου, Καραλής Χρήστος του Βασιλείου) στην εθνική Ελλάδος παμπαίδων Α’ (γενν. 2004)
*Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων καθώς και την αγαστή συνεργασία που υπάρχει με το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν:
* Τουρνουά «street handball» στην Κεντρική πλατεία τον περασμένο Οκτώβριο, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α., μέσω του προγράμματος «be active» (για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Δήμος Λαρισαίων βραβεύτηκε από την Γ.Γ.Α).
* Τουρνουά δημοτικών σχολείων στο Χάντμπολ, στον Άγιο Θωμά, με τη συμμετοχή 200 μαθητών και μαθητριών από πολλά σχολεία της Λάρισας, με τη συνεργασία του γραφείου Φυσικής Αγωγής, το Ε.Α.Κ. Λάρισας, το γραφείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τους σχολικούς συμβούλους Φυσικής Αγωγής.
Σε ανακοίνωσή του ο συγκεκριμένος Σύλλογος κάνει μνεία στην εφημερίδα «Ελευθερία» και την άρτια συνεργασία αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε για τη δυναμική της να αναδεικνύει τέτοια θέματα που αφορούν στον αθλητισμό, το Χάντμπολ και να δίνει βήμα σε αθλήματα και ομάδες που ασχολούνται με τον υγιή αθλητισμό, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και την ολοκλήρωση της προσωπικότητας των, ώστε να έχουμε στο μέλλον μια υγιή κοινωνία χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς».

 

ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αύριο 15 Ιουλίου και ώρα από 08.30 π.μ. έως 14.00, στα γραφεία του Συλλόγου (Τζαβέλα 75, Λάρισα) θα γίνει Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα:
1) Ετήσιος απολογισμός (οικονομικός και διοικητικός)
2) Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass