Κανέναν από τον Ολυμπιακό

*ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2018 22:09

Το σίριαλ των έμψυχων ανταλλαγμάτων του Ολυμπιακού στην ΑΕΛ για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα στην πειραιώτικη ομάδα έφθασε στο τέλος του καθώς η απόφαση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια είναι να μην πάρει κανέναν ποδοσφαιριστή και πλέον δημιουργείται ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ο μεγαλομέτοχος είναι δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεκαθάρισε νωρίς το θέμα στους παίκτες που ήθελε η ΑΕΛ(Βέργο, Μανθάτη, Βρουσάι) με αποτέλεσμα να μην τους έχει η ομάδα στην προετοιμασία, ενώ δεν μπορεί να φθάνει σε σημείο η ομάδα να διαπραγματεύεται με τους ποδοσφαιριστές (και τους μάνατζέρ τους) και τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία με την παραχώρηση του Μασούρα.

Από δω και πέρα θα στραφεί σε άλλες λύσεις κυρίως για έναν επιθετικό παίκτη καθώς η αγωνιστική χρονιά δεν μπορεί να βγει με Φριούι και Μορσί στο 3-5-2 που θέλει να εφαρμόσει και φέτος ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου.

Βέβαια έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τους παίκτες αλλά η εκτίμηση είναι ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα και την ύστατη ώρα οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ

Το σίριαλ της άφιξης του 23χρονου Κύπριου μεσοεπιθετικού Βασίλη Παπαφώτη φθάνει στο τέλος του, καθώς σήμερα τα ξημερώματα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Αθήνα(6.15) όπου θα τον παραλάβει ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης.

Στη συνέχεια θα μεταβούν απευθείας στο Καρπενήσι όπου η ΑΕΛ κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παπαφώτης υπενθυμίζουμε γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1995 και έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ(τη φανέλα του οποίου φόρεσε 11 φορές στο πρωτάθλημα Κύπρου) που ήταν η ομάδα του ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στη Δοξα Κατωκοπίας ως δανεικός κάνοντας μια που καλή σεζόν με 34 συμμετοχές και 5 τέρματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου (έχει παίξει σε φιλικό αγώνα Κύπρος-Μοντενέγκρο 0-0 τις 23 Μαρτίου 2018)) αλλά και με τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass