«Ολη η πόλη μια ομάδα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Κλ. Γιάννουλης τα τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ αγοριών-κοριτσιών

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 19:41

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό της Γιάννουλης το 4ο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» αγοριών και κοριτσιών και το 1o τουρνουά βόλεϊ κοριτσιών Δημοτικού – Α’ Γυμνασίου, που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και ο Α.Ο. Φοίβος, με σύνθημα «Όλη η πόλη μια ομάδα».


Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος καθώς όλες οι ομάδες που πήραν μέρος έδωσαν μεγάλη μάχη για τη νίκη, με ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα. Η όρεξη και ο ζήλος που έδειξαν όλοι οι αθλητές-τριες για τα τουρνουά εγγυώνται τη συνέχιση του θεσμού.
Στα τουρνουά πήραν μέρος πολλά αγόρια και κορίτσια που έφτιαξαν μόνα τους ομάδες και διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και βόλεϊ. Από τους διοργανωτές μοιράστηκαν αναμνηστικά t-shirt σε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί στόχος των τουρνουά είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και όχι η διάκριση.
Ουσιαστική και πολύτιμη χαρακτήρισαν τη στήριξη και προσφορά του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης, Κώστα Φατούρα προς τον Α.Ό. Φοίβο, η διοίκηση, οι γονείς και οι προπονητές του συλλόγου.
«Η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και εγώ προσωπικά, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας και στην ομάδα» διαβεβαίωσε ο κ. Φατούρας και συνεχάρη όλους τους συντελεστές και τους μικρούς αθλητές για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο event.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass