Νικητής ο... Κασάδο

Στον χθεσινό φιλικό αγώνα ΑΕΛ-Λεβαδειακού (0-0) Ψάχνουν σέντερ φορ οι «βυσσινί»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 21:21

Το φιλικό της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι(γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων) μπορεί να τελείωσε ισόπαλο με 0-0, αλλά είχε έναν νικητή και αυτός ήταν ο Ισπανός παίκτης Κασάδο, καθώς ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σωτήρης

Αντωνίου εισηγήθηκε την απόκτησή του και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας το έκανε πράξη.
Ο Κασάδο αγωνίσθηκε στο δεύτερο μέρος τόσο ως σέντερ μπακ όσο και ως αριστερό μπακ με επιτυχία, κάτι που δείχνει ότι η θέση του αριστερού μπακ καλύφθηκε πλήρως με δεδομένο ότι υπάρχει ο Χούμπτσεφ.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε με το γνωστό 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, στην άμυνα τους: Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Μόρα, ενώ πιο μπροστά αγωνίσθηκαν δεξιά ο Καρανίκας και αριστερά ο Χούμπτσεφ ενώ αμυντικό χαφ ήταν ο Φατιόν.
Υπήρχαν δύο μεσοεπιθετικοί ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Πέτροβικ, ενώ στην επίθεση αγωνίσθηκαν ο Μορσί με τον Φριούι.
Στο δεύτερο μέρος δεξιά έπαιξε ο Κάσος(και στη συνέχεια ο Πινακάς) που μετακινήθηκε στα αριστερά όταν ο Κασάδο έπαιξε στόπερ(ξεκίνησε σαν αριστερό μπακ). Στα αξιοσημείωτα είναι η πρώτη εμφάνιση με την ΑΕΛ των Πίτι και Παπαφώτη.
Πάντως πληροφορίες θέλουν η ΑΕΛ εκτός από τερματοφύλακα να ψάχνει και σέντερ φορ, αφού προβληματίζει το γεγονός ότι δεν τελειώνουν οι παίκτες τις φάσεις παρότι δημιουργούν ευκαιρίες.
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού αγώνα στο 37’, τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μορσί με τράβηγμα στον προσαγωγό.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο αγώνας στο πρώτο ημίωρο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς φάσεων ενώ στο 32' ο Χούμπτσεφ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Φριούι έπιασε κεφαλιά όμως μπλόκαρε ο Εμπασί.
Στο 34’ σουτ του Σουμπίνιο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 43’ η σέντρα του Σουμπίνιο βρήκε το κεφάλι του Ζησόπουλου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 62’ η ΑΕΛ είχε την καλύτερη ευκαιρία όταν σε σέντρα του Παπαφώτη στη μεγαλη ο Σαχίτι έπιασε κεφαλιά αλλά ο Μπάγιτς έκανε εξαιρετική επέμβαση.
Στο 64’ ένα σουτ του Μαρκόφσκι πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και δύο σουτ του Πίτι(75.76) καθώς και ένα φάουλ του ίδιου παίκτη.
Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τον Λεβαδειακό στο 89' όταν σουτ του Λιάγκα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής ήταν ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας) με βοηθούς τους Λάμπρο Κολοκώτσιο και Σπύρο Μπύρο του ιδίου συνδέσμου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46' Γκέκας), Καρανίκας (46' Γκόλιας), Μόρας (46' Γρομητσάρης), Ζίζιτς (46' Φατιόν), Γκοϊκοβιτς (46' Παπαφώτης), Χούμπτσεφ (72' Πίτι), Μπάλλας (46' Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (59' Πινακάς), Πέτροβικ (46' Κασάδο), Μόρσι (37' λ.τρ Πινακάς, 46' Ντέλετιτς), Φρίουι (46' Σαχίτι)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί (46' Μπάγιτς), Τσαμπούρης, Βήχος (46' Ντιόγκο), Χατζηλάμπρος, Όμο, Ζησόπουλος, Καθάριος (46' Μπαστακός), Καραχάλιος (72' Λιάγκας), Σουμπίνιο (46' Μπαστακός), Ιωαννίδης (46' Μαρκόφσκι), Σαβαντογκό (46' Γιακουμάκης).

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass