Προβληματικός ο Ολυμπιακός

*Έχασε από τη Βελγική Γκένκ με 4-0

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 17:32

Ιδιαίτερα προβληματική εικόνα έδειξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό με τη Γκενκ, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0, στο τελευταίο του τεστ προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους. Περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, στον Γ΄

προκριματικό γύρο του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, έκαναν πάρα πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου. Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ (ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλινόβσκι «έγραψε» το 2-0. Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε της εξής σύνθεση: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80’ Κούτρης), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass