Διεθνής διάκριση για τον Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα "ΕΥ ΖΗΝ"

ΚΑΤΕΤΑΓΗ 3ος ΣΤΟ «3rd ASTERICS CUP» ΣΤΟ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2018 15:14

Δύο χρυσά μετάλλια και τρία ασημένια μετάλλια, είναι ο τελικός απολογισμός για την ομάδα Ταεκβοντό «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα στο Διεθνές τουρνουά «3rd Asterics Cup», που διεξήχθη στην πόλη Νις της Σερβίας με τη συμμετοχή άνω από 1.000 αθλητών και 120 ομάδων από 11 χώρες.

Ο σύλλογος του Αμπελώνα κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία των Cadets, (Παίδων-Κορασίδων), καταγράφοντας μία ακόμα σημαντική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση οι μικροί αθλητές του «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα σάρωσαν τα μετάλλια, δείχνοντας τη μεγάλη άνοδο της ομάδας, που πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Αναλυτικά την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Πονηρός Ιωάννης και Τσακνάκης Γεώργιος, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν οι Μπαρούτας Νίκος, Τσακνάκης Ιωάννης και Κατίνας Γεώργιος.

Πολύ καλή εμφάνιση μετά από δυνατούς αγώνες πραγματοποίησαν και οι Ντόβα Ειρήνη, Πολυστήρη Μαρία, Γκάμπτσας Αστέριος, Μπαρούτας Μάριος, Δαλαμήτρας Γιώργος και Μπζιώτας Άγγελος, χωρίς ωστόσο να μπουν στα μετάλλια.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος κ. Γκαγκανιάρα Κωνσταντίνα συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες και φυσικά τους δασκάλους της ομάδας κ. Ντόβα Χαράλαμπο και Λάκη Μιχάλη για τις συνεχόμενες επιτυχίες που κάνουν γνωστότερο τον σύλλογο του Αμπελώνα "ΕΥΖΗΝ" όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass