Οι υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα»

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2018 15:28

Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ 2018, Χάρι Κέιν, ο MVP της διοργάνωσης, Λούκα Μόντριτς, αλλά και ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ρωσία, Κιλιάν Μπαπέ, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων που ανακοίνωσε χθες η FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς (3 Ιουλίου 2017-15 Ιουλίου 2018).

Μεταξύ των υποψηφίων συμπεριλαμβάνονται ο πρώτος σκόρερ την Premier League με τα χρώματα της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι (πρώτος σκόρερ πέρυσι στη La Liga), που έχουν κατακτήσει από πέντε φορές τη «Χρυσή Μπάλα». Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Αντουάν Γκριζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έντεν Αζάρ (Τσέλσι) και Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης).

Από τη σχετική λίστα θα επιλεγούν μέσω ψηφοφορίας τρεις φιναλίστ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, ενώ ο νικητής θα αποκαλυφθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, στη γιορτή των κορυφαίων της FIFA στο Λονδίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass