Στο Μακρυχώρι ο Βαγγέλης Τζιόλας

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ» Ο Ζ. ΣΟΥΦΧΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2018 15:26

Πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αετός Μακρυχωρίου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον ικανότατο μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Τζιόλα που αγωνιζόταν στον Τύρναβο 2005.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Αετό Μακρυχωρίου με την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας του αριστεροπόδαρου επιθετικού Τζιόλα Ευάγγελου από τον Τύρναβο 2005. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, διότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και σε υψηλό επίπεδο εντός και εκτός νομού. Οι άνθρωποι του Αετού τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα».

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο Ζ. ΣΟΥΦΧΑΡΑΣ

Στη συνέχιση της συνεργασίας τους προχώρησαν χθες οι Αετός Μακρυχωρίου και Ζαφείρης Σουφχάρας. Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Αετού Μακρυχωρίου «η ανανέωση της συνεργασίας με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Ζαφείρη Σουφχάρα, όπως και όλων των υπόλοιπων παιδιών που συνέβαλαν με την απαράμιλλη αγωνιστικότητα και προσπάθειά τους στην αναγέννηση της ομάδας την περσινή δύσκολη χρονιά, ήταν διακαής πόθος και ηθική υποχρέωση για τους ιθύνοντες του Συλλόγου, υποδηλώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι στο Μακρυχώρι διαχρονικά αναγνωρίζουν και ξέρουν να επιβραβεύουν όσους με τη στάση και τον χαρακτήρα τους στηρίζουν τον Σύλλογο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass