Ντεμπούτο Σακίλ Ο' Νιλ στο Facebook wach

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 15:38

Η Facebook Inc ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια διαδραστική εκπομπή με πρωταγωνιστή τον Σακίλ Ο’ Νιλ, σε μία προσπάθεια της εταιρείας να προσελκύει θεατές στην τηλεοπτική υπηρεσία Facebook Watch video.

Τα οκτώ επεισόδια «Big Chicken Shaq» θα ξεκινήσουν τις ερχόμενες εβδομάδες. Στη σειρά, ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα ζητήσει συμβουλές από χρήστες του Facebook ενώ θα προετοιμάζεται να ανοίξει ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας και θα χρησιμοποιήσει το Facebook Live για να αλληλεπιδράσει με τους ακολούθους του. Το Facebook Watch ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο με πρωτότυπες σειρές, προγράμματα ειδήσεων και βίντεο που δημιουργούν οι χρήστες. Άλλες επερχόμενες σειρές περιλαμβάνουν έναν διαγωνισμό τραγουδιών, στον οποίο οι χρήστες του Facebook θα ορίσουν φίλους για να ανταγωνιστούν και οι οντισιόν και η ψηφοφορία θα διεξαχθούν στο Facebook.
«Είναι το εγχείρημα της διαδραστικής τηλεόρασης που προσπαθεί να δημιουργήσει το Facebook για να προσελκύσει τους χρήστες», δήλωσε ο Ρίκι Φαν Φέεν, επικεφαλής της παγκόσμιας δημιουργικής στρατηγικής της εταιρείας. Το Facebook Watch ανταγωνίζεται για ακροατήρια που επιθυμούν υπηρεσίες που κυριαρχούν σε διαδικτυακά βίντεο όπως το Netflix Inc και το YouTube του Alphabet Inc. «Νομίζω ότι θα είναι πολύ δρόμος για να προχωρήσουμε πριν βρεθούμε σε επίπεδο άλλων πλατφορμών, αλλά βλέπουμε κάποια ενθαρρυντικά σημάδια», πρόσθεσε ο Ρίκι Φαν Φέεν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass