Στο ίδιο έργο θεατές…

*Η ΑΕΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ 1-0 *ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2018 22:18

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν όσοι βρέθηκαν χθες στη Λαμία (περίπου 350 άτομα) για το φιλικό παιχνίδι (σε κάποια σημεία έγινε και… εχθρικό) της φερώνυμης ομάδας κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς η λαρισινή ομάδα για τέταρτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι δεν βρήκε δίχτυα και έχασε από τους γηπεδούχους με 1-0. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ακολούθησε τόσο το 4-2-3-1 (α' μέρος), όμως και το 3-5-2 (β' μέρος), αλλά η ομάδα πάλι, ενώ έδειχνε καλά στοιχεία, δεν βρήκε δίχτυα.

 Μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έλεγε ότι η ομάδα χρειάζεται δύο επιθετικούς, ενώ και χθες δεν αγωνίσθηκε ο τραυματίας Μορσί.

Ο απολογισμός στα τέσσερα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια της ΑΕλ είναι τρεις ήττες (με 1-0) ενώ είχε μια ισοπαλία (0-0). Δημιουργεί ευκαιρίες, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τα δύο αποτελούν δώρο άδωρον καθώς οι παίκτες της δεν μπορούν να σκοράρουν.

Βέβαια για να διορθωθεί το επιθετικό πρόβλημα υπάρχει χρόνος αλλά οι παίκτες (ίσως οι παίκτες...) που θα έρθει θα χρειαστεί και διάστημα προσαρμογής.

Στον χθεσινό φιλικό αγώνα ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε με τακτική 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σουλούκο, στην άμυνα τους Καρανίκα (δεξιά), Ζίζιτς, Γκόλια, Χούμπτσεφ (αριστερά), αμυντικά χαφ τους Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και πιο μπροστά τους: Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τον Φριούι.

Η Λαμία με τον αέρα της έδρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο σουτ με τον Καραγκούνη (5' μέσα από τη μεγάλη περιοχή) και Μπλάζιτς (6' έξω από τη μεγάλη περιοχή υπό την πίεση του Ντέλετιτς) που κατέληξαν άουτ για να ισορροπήσει στη συνέχεια την αναμέτρηση η ΑΕΛ.

Ο Φατιόν είχε ένα μακρινό σουτ στο 16' που κατέληξε άουτ ενώ ο Σαχίτι στο 21' τροφοδότησε τον Πίτι που έξω από τη μεγάλη περιοχή κόντρα στην πρώην ομάδα σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Μελίσσας.

Στο 28' ο Χούμπτσεφ έκανε σέντρα από αριστερά, ο Αντέτζο έδιωξε την τελευταία στιγμή προ του Φριούι.

Από το 30' και μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά το φάουλ του Επστάιν στο 36' κατέληξε άουτ ενώ το σουτ του ιδίου παίκτη στο 40' μπλόκαρε ο Σουλούκος.

Στην επανάληψη ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου δοκίμασε το 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γκέκα, στην άμυνα τους: Μόρα, Γρομητσάρη, Γκοΐκοβιτς, στη μεσαία γραμμή τους Κάσσο (δεξιά), Χούμπτσεφ (αριστερά), Μπάλλα (αμυντικό χαφ), Πέτροβικ, Ντέλετιτς (μεσοεπιθετικοί) και στην επίθεση τους Σαχίτι και Φριούι.

Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για την ΑΕΛ όταν ο Γκοΐκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (54').

Στο 59' μπήκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν σε σουτ του Μπερτόλιο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε τα σώματα των παικτών της ΑΕΛ, πήγε στον Επστάιν και έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία με τον Βασιλαντώνοπουλο έχασε νέα ευκαιρία όταν έκανε το σουτ (ύστερα από σέντρα του Παπαργυρίου), αλλά ο Γκέκας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 65' ο Μπερτόλιο έδωσε κάθετη πάσα στον Μπούντινκ αλλά τον πρόλαβε ο Γκέκας και απέκρουσε.

Στο 72' ο Ρόμανιτς τροφοδότησε τον Μπούντινκ, αλλά πρόλαβε πάλι ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και απέκρουσε.

Η λαρισινή ομάδα στο 74' απείλησε όταν από δεξιά ο Κάσσος 74' έκανε σέντρα αλλά ο Σαχίτι απέτυχε να πιάσει «ψαλιδάκι» ενώ στο 84' σουτ του Πινακά εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ.

Στο 85' από κόρνερ του Πέτροβικ η κεφαλιά του Κάσσου καταλήγει άουτ ενώ στο 88' Ρόμανιτς και Μπούντινκ δεν μπόρεσαν μόνοι τους προ κενής εστίας να σημαδέψουν τα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ότι ο Αντωνίου στα μέσα του δευτέρου μέρους έβγαλε τον Φριούι και έβαλε τον Πινακά όπου πέρασε δεξί χαφ ενώ μπροστά έπαιξαν ο Κάσσος με τον Σαχίτι.

ΕΝΤΑΣΗ

Το συγκεκριμένο φιλικό σημαδεύτηκε από ένταση στο πρώτο μέρος, καθώς ένα μαρκάρισμα του Φατιόν στο 34' (είδε και την κίτρινη κάρτα) έκανε έξαλλους τους 350 φιλάθλους της Λαμίας που έβριζαν τον πρώην παίκτη τους ενώ κάποια στιγμή η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δύσκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Τζοβάρας (Φθώτιδας) λόγω της σκληρότητας του αγώνα. Για τη διαιτησία του εξέφρασαν πολλά παράπονα οι «βυσσινί». Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φατιόν (34'), Χούμπτσεφ (69'), Χαλάτση (89') ενώ σωστοί στις υποδείξεις τους ήταν οι βοηθοί Φίλος (Βοιωτίας), Καλύβας (Φθιώτιδας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Επστάιν, Τσούκαλος, ενώ έπαιξαν και οι: Σαράνοφ, Κάτσικας, Παπαργυρίου, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Κωστίκας, Ρόμανιτς, Μπούντινκ, Λαμπρόπουλος, Καπαγιαννίδης.

ΑΕΛ (α' μέρος): Σουλούκος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Σαχίτι, Φριούι.

 (β' μέρος) Γκέκας, Μόρας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Κάσσος, Χούμπτσεφ (69' Χαλάτσης), Μπάλλας, Πέτροβικ, Ντέλετιτς (68' Χοτζάλι), Σαχίτι (77' Νουσιος), Φριούι (65' Πινακάς).

Παιχνίδια μάνατζερ…

Σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΛ να ενδιαφέρεται για τον φορ Αντώνη Πετρόπουλο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Διάβασα σε εφημερίδες και σάιτ ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Πετρόπουλο. Αλίμονο αν υπήρχε ενδιαφέρον και όχι μόνο ο Αντώνης Πετρόπουλος, αλλά και πολλοί άλλοι παίκτες χτυπούν την «πόρτα» της ΑΕΛ.

Είναι παιχνίδια μάνατζερ και η ΑΕΛ δεν μπαίνει σε αυτά γι’ αυτό κάνουμε άμεσα αποκατάσταση της αλήθειας.

Η ΑΕΛ έχει πολύ υψηλά στάνταρ και αυτό φάνηκε από τις τελευταίες απομακρύνσεις παικτών, αφού έχουμε στόχους να πάρουμε καλύτερους για πιο υψηλούς στόχους".

Είμαστε οπαδοί

Οι οπαδοί της ΑΕΛ, MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, μετά από κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, ιδίως τρόφιμα μακράς διάρκειας και νερό, για τους πυρόπληκτους της Αττικής και με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν όλους για την ανταπόκρισή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Οι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά μας αυτήν τη στιγμή και ο κόσμος της Λάρισας απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο αλληλέγγυος είναι. Ό,τι και αν γίνει εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αυτούς που μας χρειάζονται. Δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε ΟΠΑΔΟΙ MONSTERS NEA ΓΕΝΙΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass