Τουρνουά αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

«One day race to aid» στη Δημοτική Πισίνα της Νεάπολης - Μ. Αναστασίου: «Να δώσουμε κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που υποφέρουν»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2018 16:05

Τουρνουά beach volley για τη στήριξη των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στην Αν. Αττική διεξήχθη στη δημοτική πισίνα της Νεάπολης. Το τουρνουά συνδιοργάνωσαν η Δημοτική αρχή και το Κοινωνικό Παντοπωλείο με το τμήμα beach volley της ΑΕΛ. Συμμετείχαν 20 ομάδες που αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες, ανδρών, γυναικών και μικτή.


Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ανταπόκριση όχι μόνο των συμμετεχόντων στο τουρνουά, αλλά και του κόσμου γενικότερα ήταν πολύ μεγάλη, καθώς συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται στην Αν. Αττική από την Εθνική τραγωδία.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Μιχάλη Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που υποφέρουν». Ο κ. Αναστασίου ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και υπογράμμισε με έμφαση ότι «η Λάρισα το τελευταίο τριήμερο έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τόσο με την οικονομική όσο και με την υλική βοήθεια προς τους πληγέντες».
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος προπονητής του τμήματος beach volley της ΑΕΛ, Νίκος Καλαθάς, πρόσθεσε ότι «η ιδέα αυτή είχε ως στόχο να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια στήριξης των πυρόπληκτων της Αν. Αττικής».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι ομάδες που προκρίθηκαν στους τελικούς ανά κατηγορία και τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν έχουν ως εξής:
Ανδρών: Καβαδίας Π./Αλεξόπουλος Σ.-Μωυσιάδης Τ./Ναλετάκης Χ.    2-0
Γυναικών: Παπακωνσταντίνου Σ./Τσούτσου Ε.-Παπακωνσταντίνου Δ./ Παπακωνσταντίνου Γ.    1-2
Μικτή: Μωυσιάδης Τ./Κολοβέτσιου Ε.- Μακρής Γ./Παπαδοπούλου Δ.    2-0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass