Αλλαγή φιλοσοφίας στη Λάρισα 2012

ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΑΠ. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 22:52

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία, η Λάρισα 2012 αλλάζει φιλοσοφία και επιχειρεί φέτος ένα νέο ξεκίνημα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών και στο καλό ποδόσφαιρο.

Σ' αυτό συνετέλεσε η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου στον πάγκο της ομάδας, του Αποστόλη Κορομηλά, ο οποίος μετά από τρία χρόνια έρχεται εκ νέου στη Λάρισα 2012, με στόχο να θέσει στέρεες βάσεις για το μέλλον. Οι άνθρωποι του Συλλόγου θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και να επενδύσουν στη σκληρή δουλειά. Άμεσος συνεργάτης του Αποστόλη Κορομηλά θα είναι ο Κώστας Κίτσας. Οι δύο άνδρες επωμίζονται ένα δύσκολο έργο, ωστόσο εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από αυτά που προσδοκούν σήμερα. Η προετοιμασία της Λάρισας 2012 άρχισε χθες μέσα σε "οικογενειακό κλίμα" με τους παίκτες, παλιούς και νέους, να δείχνουν όρεξη για δουλειά, υποσχόμενοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να επιτευχθεί ο βασικός στόχος που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
«Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Ήμουν ο άνθρωπος που ξεκίνησε αυτήν την ομάδα από το μηδέν, λείπω τρία χρόνια και ήταν θέλημα Θεού να επιστρέψω. Έρχομαι πάλι στα δύσκολα, γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα είχε διαφορετική στρατηγική, με το να παίρνει παίκτες ξοδεύοντας αρκετά χρήματα. Όμως αυτό τελείωσε. Ξεκινάμε πάλι από την αρχή με καινούργια παιδιά και νέες ιδέες. Αυτό άλλωστε πίστευα πάντα, ότι μία ομάδα πρέπει να στέκεται στα δικά της πόδια και όχι σε παίκτες που θα έρχονται για μία χρονιά», σχολίασε ο τεχνικός Αποστολής Κορομηλάς δηλώνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα και πρόσθεσε:
«Ευελπιστούμε με τη βοήθεια του Θεού και των ανθρώπων της ομάδας να πετύχουμε τον στόχο μας και να βάλουμε στέρεες βάσεις, με δικά μας παιδιά. Στα δικά μου χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν ένα σκαλοπάτι για να πάμε πιο ψηλά. Ούτε καν περνούσε από το μυαλό μας να πάρουμε λεφτά για να παίξουμε. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάποια πράγματα έχουν χαλάσει, για τα οποία ευθύνονται οι παράγοντες. Πιστεύω ότι εάν οι παράγοντες καταλάβουν ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ξοδεύουν τόσα λεφτά για αγορά παικτών θα καλυτερέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας θα είναι τελείως διαφορετικοί από τα δύο προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο άνετα, να παίξουμε σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα το ευχαριστιούνται πάνω απ' όλα οι ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εμείς όλοι και οι φίλαθλοι της ομάδας. Από κει και πέρα, εάν μπουν οι σωστές βάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο απ' ό,τι προσδοκάμε αυτήν τη στιγμή».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Εν τω μεταξύ προγραμματίστηκαν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Λάρισα 2012 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και τα οποία είναι τα εξής:
7/8: Λάρισα 2012-Βλαχογιάννι
21/8: Λάρισα 2012-ΠΟ Ελασσόνας
25/8: Λάρισα 2012-Δήμητρα Γιάννουλης
28/8: Λάρισα 2012-Φαλανιακός
4/9: Λάρισα 2012-Ηρακλής Λάρ.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Από τη Λάρισα 2012 αποκτήθηκαν φέτος οι Μ. Κόκκινος, Δ. Κουκουτσέλος, Δ. Βλιώρας και οι αδερφοί Μπόντε.
Επανήλθαν στην ομάδα οι Ε. Βασιλείου, Κ. Στρατινάκης, Ε. Σκέντζας και Π. Μπαστούνης.

Το μήνυμα των παικτών

Π. Φλώρος: «Φέτος θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε οργανωμένοι, κρατώντας χαμηλούς τόνους, χωρίς μεγάλα λόγια. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και ευχόμαστε η χρονιά να πάει καλά χωρίς τραυματισμούς».
Δ. Βλιώρας: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με επέλεξε. Ήρθα σε μία καλή ομάδα με καλά παιδιά. Στόχος μας είναι η παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο».
Δ. Κουκουτσέλος: «Καλή χρονιά με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και να υποσχεθώ ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass