Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Α.Ο. Σουφλαρίων

ΜΕ ΣΤΟΧΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2018 17:49

Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα για την καινούργια αγωνιστική σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Σουφλαρίων, με στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Έγιναν ανανεώσεις στην τεχνική ηγεσία και στο δυναμικό της ομάδας, ενώ είναι σημαντικές και οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έκανε, μέσω δελτίου Τύπου, γνωστά τα εξής:

«1) Την ανανέωση της συνεργασίας γι’ άλλη μία χρονιά με τον κ. Κουκούλη Γιώργο. Ο κ. Κουκούλης θα έχει την ευθύνη της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων Α’.

Οι υποχρεώσεις σίγουρα πολλές, οι απαιτήσεις λόγω της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική αυξημένες, όμως με τη στήριξή μας, αλλά και των γονέων θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για την ομάδα των γυναικών, αλλά και για τα τμήματα Νεανίδων - Κορασίδων - Παγκορασίδων μετά την επιτυχημένη πορεία των Παγκορασίδων που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο της ΕΣΠΕΚΕΛ και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

2) Την ανανέωση της συνεργασίας με την κ. Πλιάκα Βάσω. Η κ. Πλιάκα θα έχει την ευθύνη του τμήματος Παγκορασίδων Β’ και των Ακαδημιών του Συλλόγου και θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του κ. Κουκούλη στα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.

Οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής και ιδιαίτερα στο beach volley, η επιλογή της αθλήτριας του Συλλόγου Νικοπούλου Χρύσας στην ελληνική ομάδα που συμμετείχε στο kinds festival δίνουν τις καλύτερες υποσχέσεις για περισσότερες επιτυχίες κατά τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στόχος άλλωστε του Συλλόγου είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών του.

3) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αντιλαμβανόμενο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αθλήματος στον τομέα της μυϊκής ενδυνάμωσης αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Χαραβελούλη Άκη ως υπεύθυνου για την μυϊκή ενδυνάμωση των αθλητριών του Συλλόγου.

Ο κ. Χαραβελούλης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδίκευση στην προετοιμασία αθλητών με βάρη. Ασχολείται επίσης ως personal trainer, ενώ ήταν υπεύθυνος και την αγωνιστική περίοδο 2016-17 στον Σύλλογο και είχε βοηθήσει σημαντικά στην καλύτερη εκγύμναση των αθλητριών του.

ΡΟΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Σύλλογος προσπάθησε να κρατήσει το ρόστερ της ομάδας σταθερό αλλά και να καλύψει τις αποχωρήσεις. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου το ρόστερ της γυναικείας ομάδας, έχει ως εξής:

Παρέμειναν και ανανέωσαν τη συνεργασία οι:

Πασαδόροι: Καραναστάση Κατερίνα, Νικοπούλου Τζωρτζίνα, Πάτση Μαρίνα,

Ακραίες: Φούντα Ειρήνη, Λαδοπούλου Γωγώ, Καλέση Κατερίνα, και Γιαννοπούλου Δωροθέα, Κελεπούρη Τόνια από την ομάδα Παγκορασίδων.

Κεντρικές : Καλέτσιου Ηρώ, Τσόκανου Τζένη (ευχόμαστε να έχει καλά αποτελέσματα), Μπαρούτα Γαβριέλα και Σκούπρα Αρετή από την ομάδα Παγκορασίδων.

Διαγώνιες: Βλότσου Βένια, Τσιάρα Εβελίνα.

LIBERO: Λαδοπούλου Βάσω, Σωτηρίου Ειρήνη, Καραβέλη Γρηγορία.

Ήρθαν στον Σύλλογο με μετεγγραφή:

Πρασσά Νόρα, επανέρχεται στην ενεργό δράση με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία της τη Νεανική ομάδα του Συλλόγου.

Νινίκα Έφη, επανέρχεται στον Σύλλογο μετά από δύο χρόνια απουσίας, στα οποία αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΓΣ Νίκαιας και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία της στη δύσκολη θέση της Κεντρικού.

Γίτση Ιωάννα, επανέρχεται στον Σύλλογο μετά από έναν χρόνο απουσίας και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία της.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Καβριγιάννη Ρούλα παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στην Α.Ε.Αγ. Παρασκευής Α2 Εθνική κατηγορία, λόγω σπουδών όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κουτσομάρκου Αντριανή παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στην ΑΕΝ Αγ. Τριάδας Θεσ/νίκης, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κανιούρα Χριστίνα παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στον ΣΠΑΚ, λόγω σπουδών.

Παπαγιάννη Φρειδερίκη με Ελεύθερη μετεγγραφή σε ΦΣ Αμπελώνα.

Παπακωνσταντίνου Γωγώ με Ελεύθερη μετεγγραφή σε ΑΕΛ.

Χαλκιά Κωνσταντίνα με Ελεύθερη μετεγγραφή σε Άθλεση.

Το Δ.Σ. εύχεται στους προπονητές και στις αθλήτριες υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass