Διπλό μεταγραφικό χτύπημα της ΑΕΛ

* Ανακοίνωσε Πέταρ Κούνιτς και Ρόνι Μάρκος * Την Πέμπτη στις 21:00 το φιλικό Άρη-ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 22:10

Τον Πέταρ Κούνιτς και τον Ρόνι Μάρκος, όπως έγραψε η «Ε», ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τους δύο παίκτες να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο.

Ο Κούνιτς λοιπόν, βοσνιακής καταγωγής (με σερβικό διαβατήριο) που στην Ελλάδα θα αγωνίζεται ως κοινοτικός, έχει παίξει στη Βοσνία, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα από Τσεχία και Σερβία.

Πέρυσι έκανε ρεκόρ καριέρας με 15 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Στη δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας με μία ομάδα που πάλεψε και κέρδισε τη σωτηρία της μέσω των play-offs την προηγούμενη χρονιά.

Ο Κούνιτς έχει συμμετοχές στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Σερβίας, καθώς επίσης και στην Κ21 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όταν και επέλεξε την κύρια υπηκοότητά του. Στο παρελθόν, με την Μπόρατς έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Βοσνίας τη σεζόν 2010-11 στα ξεκινήματα της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Βόσνιο (με σερβικό διαβατήριο) επιθετικό Petar Kunic.

O Petar Kunic είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στη Βοσνία με τη φανέλα της FK Borac Banja Luka, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 15 τέρματα σε 31 εμφανίσεις.

Υπέγραψε χθες στα γραφεία μας στο AEL FC ARENA συμβόλαιο 3 ετών παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και του εκπροσώπου του Slobodan Lakicevic και από σήμερα τίθεται στη διάθεση των προπονητών μας».

Ο ΡΟΝΙ ΜΑΡΚΟΣ

Παράλληλα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μοζαμβικανού αριστερού μπακ Ρόνι Μάρκος.

Ο 24χρονος αμυντικός με γερμανικό διαβατήριο, έχει περάσει από Χάνσα Ροστόκ, Αμβούργο, Γρόιτερ Φιρτ και πέρυσι έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας για λογαριασμό της Ριντ έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 31 συμμετοχές και 3 ασίστ με την ομάδα του να τερματίζει 4η. Ο Μοζαμβικανός έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας αγωνιστεί μία φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς συμβολαίου με τον διεθνή Μοζαμβικανό Ronny Marcos.

Ο Ronny Marcos είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην Αυστριακή SV Ried, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Hansa Rostock και στην Hamburger SV.

Υπέγραψε το συμβόλαιό του παρουσία του εκπροσώπου του Marijo Knez και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και τίθεται στη διάθεση των προπονητών μας».

ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Προσφυγές πρώην παικτών της ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ εκδικάζονται σήμερα στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, όπως και υπόθεση της ΠΑΕ κατά του Λεοζίνιο.

Συγκεκριμένα, εκδικάζονται οι υποθέσεις των Φερνάντο Γουάλας, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Κωνσταντίνου Μακρή, Τάσου Λαγού και αυτή του Σάλες Λεοζίνιο, όπως και της ΠΑΕ ΑΕΛ απέναντι στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΡΗΣ-ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως η φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, θα διεξαχθεί μία ώρα αργότερα απ' ό,τι είχε ανακοινωθεί, με τη σέντρα να είναι στις 21:00 και όχι στις 20:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη. Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι μετά την επιστροφή του Άρη από την Ολλανδία και το πέμπτο για την ΑΕΛ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass