Ο Γ. Βαγιόπουλος νέος τεχνικός στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ

Αποκτήθηκε ο έμπειρος σέντερ Αποστόλης Μπίνας

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 15:59

Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Βαγιόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας των «βυσσινί».

Ο πολύπειρος τεχνικός, υπεύθυνος της ακαδημίας εδώ και 17 χρόνια, αναλαμβάνει την πρόκληση να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με προτεραιότητα στο καινούριο ξεκίνημα τις νέες βάσεις και την προώθηση των νεαρών αθλητών. Στο πλευρό του θα έχει ως άμεσους συνεργάτες τους προπονητές κ. Ευθύμιο Μαίο και Αθανάσιο Αμδίτη, αμφότεροι με προϋπηρεσία στα τοπικά πρωταθλήματα και τα τμήματα υποδομής. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους!ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΑΠ. ΜΠΙΝΑΣ
Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Αστέρα Λάρισας, Αποστόλης Μπίνας είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων των «βυσσινί» τη φετινή σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Τμήμα Μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Λαρισαίο καλαθοσφαιριστή Αποστόλη Μπίνα. Ο σέντερ με θητεία σε Περσέα, Νίκαια, Χαλάνδρι, Κεραυνό, Φάρσαλα και Αστέρα Λάρισας αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στην Α.Ε.Λ. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass