Η Στεφανίδη το χρυσό, η Κυριακοπούλου το ασημένιο

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑΣ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΑΛΕΞΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 20:00

Το χρυσό μετάλλιο με 4.85 μ. (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ.

Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.80 μ., η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75 μ., ενώ η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, με την κορυφαία μέχρι τώρα επίδοση φέτος στην Ευρώπη (4.85 μ.), κατετάγη 4η με 4.70μ. Η Στεφανίδη, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο αγώνισμα στις διεθνείς διοργανώσεις, τοποθέτησε στη συνέχεια τον πήχη στα 4.96 μ., όπου όμως είχε τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε τρία τα μετάλλιά της στη διοργάνωση, αφού είχε κερδίσει ασημένιο και το 2014 στη Ζυρίχη. Η τρίτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον τελικό ήταν η Ελένη Πόλακ, που αποκόμισε εμπειρίες για το μέλλον, αφού δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.30μ.

H KΡΙΣΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 

Στον τελικό της δισκοβολίας, που θα γίνει αύριο Σάββατο προκρίθηκε η Κρίστι Αναγνωστοπούλου κατά τη χθεσινή 3η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο. Η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια μετείχε στο Α’ προκριματικό γκρουπ και με καλύτερη βολή (την 3η) στα 56.52μ. κατετάγη 5η και 12η στο σύνολο.

Η ΛΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Η Λαρισαία πρωταθλήτρια Λίλη Αλεξούλη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του μήκους, αφού με καλύτερο άλμα στα 6.21μ. (είχε μία ακόμα έγκυρη προσπάθεια στα 6.11μ.) κατετάγη 12η στο Α’ προκριματικό γκρουπ και 23η στο σύνολο. Αντίθετα με την 11η καλύτερη επίδοση προκρίθηκε η Κύπρια Νεκταρία Παναγή που έκανε 6.62μ. στην 3η προσπάθειά της. Κορυφαία των προκριματικών η Σέρβα Ιβάνα Σπάνοβιτς με 6.84μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass