Ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν ο Απόλλων Λάρισας

-ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧH ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE -ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2018 22:00

Ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν θέλει να είναι ο Απόλλων Λάρισας, ώστε να έχει μια εξίσου καλή πορεία όπως πέρυσι, στο πρωτάθλημα της Football League.

Μια χρονιά τελείως διαφορετική, στον δεύτερο συνεχόμενο χρόνο παρουσίας του στις επαγγελματικές κατηγορίες, με εντελώς ανανεωμένο το ρόστερ, καθώς αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές και ήρθαν νέα πρόσωπα με φιλοδοξίες και όνειρα.

Όλοι στο λαρισινό σωματείο αντιλαμβάνονται πως για να γίνει το κατάλληλο «δέσιμο» χρειάζεται πολλή υπομονή, χρόνος και βοήθεια από τους φιλάθλους.

Με σκληρή δουλειά τα θετικά αποτελέσματα που όλοι προσδοκούν, αναμένεται πως θα έρθουν το ταχύτερο δυνατό κι ευχή όλων είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις 23 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-του πρωταθλήματος.

Μέσα από τα φιλικά ματς η ομάδα αναμένεται να αποκτήσει την ομοιογένεια που χρειάζεται, για να συγκροτηθεί ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικεί τη νίκη.

ΡΟΣΤΕΡ 25-27 ΠΑΙΚΤΩΝ

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στους Φιλιππαίους των Γρεβενών, θα είναι κριτήριο για όλους τους παίκτες, να δείξουν τις δυνατότητες που έχουν και στον βαθμό που μπορούν να αντέξουν την πίεση της Football League.

Ο τεχνικός κ. Τροΐζι σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 25-27 ποδοσφαιριστών και όσοι δεν συνεχίσουν, θα ενισχύσουν την ομάδα της Κ-19, που οργανώνεται για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Οι «καυνόλευκοι» θα παραμείνουν στους Φιλιππαίους μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να ακολουθήσουν το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για την καινούργια περίοδο, 2018-2019.

Δυνατή προπόνηση με ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής, χωρίς μπάλα περιελάμβανε η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας χθες το πρωί.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αφήνοντας τον τεχνικό τους, κ. Μαρσέλο Τροΐζι, απόλυτα ικανοποιημένο από τον ζήλο που επέδειξαν.

Το απόγευμα η προπόνηση περιελάμβανε πάλι ασκήσεις δύναμης, αλλά αυτή τη φορά με μπάλα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ

Επίσημα πλέον ανέλαβε γυμναστής ο Κυριάκος Γιάγκος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Καπελιάνη. Στην ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του γνωστού γυμναστή κ. Κυριάκου Γιάγκου.

Ο κ. Γιάγκος που έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων από τον Παναθηναϊκό, όπου ήταν και στις Ακαδημίες του, έχει ήδη ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας και αποτελεί το νέο στέλεχος της τεχνικής ηγεσίας, όντας άμεσος συνεργάτης του κ. Τροΐζι».

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η Κ-19

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 17:30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας Κ-19 του συλλόγου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καμάκα ο οποίος θα κατέβει από τους Φιλιππαίους των Γρεβενών, όπου βρίσκεται με την πρώτη ομάδα.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις των γηπέδων του Θοδωρή Βουτυρίτσα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass