ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ:

Θα στηριχθεί στο ντόπιο και νεανικό υλικό

-Δηλώσεις με… μηνύματα από τον τεχνικό Κώστα Μπακλαβά -Συγκρατημένη αισιοδοξία παικτών και διοίκησης

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:32

Μπορεί η Προοδευτική Βερδικούσιας να άλλαξε κατηγορία καθώς ανέβηκε πανηγυρικά στη Β' ΕΠΣΛ, όχι όμως και σκεπτικό αφού και τη νέα χρονιά θα στηριχθεί στο ντόπιο και συνάμα νεανικό υλικό.

Μπροστάρης και στην καινούρια αυτή απόπειρα, δεν είναι άλλος από τον καταξιωμένο τεχνικό Κώστα Μπακλαβά, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει το έργο του για 16η συνεχόμενη χρονιά (21 συνολικά χρόνια στην ομάδα).

Όσο για τους στόχους, οι «βυσσινί» ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο με παίκτες που κατάγονται από την περιοχή αλλά κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από τη συμμετοχή τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες και με το ήδη υπάρχον νεανικό υλικό, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα ισχυρό κράμα, έχοντας υψηλές βλέψεις.

Και μπορεί η προετοιμασία να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σε καθημερινή βάση στο κοινοτικό γήπεδο «Νικολάου Ι. Μηλιώνη», χωρίς να λείπουν τα προβλήματα, όμως η πίστη και η δίψα για διάκριση είναι δεδομένη…

Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Συνάπαλος Μ. (Π.Ο.Ε), Καρκατσέλας Σοφ. (Δήμητρα Γιάννουλης), Οικονόμου Ν/Γ (Βλαχογιάννι), Νανούλης (Σ.Σ. Ραψάνης), Χαράλαμπος Κ. (Μεσοχώρι), Χαράλαμπος Γ. (Βλαχογιάννι) ενώ ίσως υπάρξει και μια μεταγραφή έκπληξη αποτελώντας το κερασάκι στην τούρτα!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ…

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

(Προπονητής):

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία όπως πάντα αισιόδοξα, το 2020 θα γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Προοδευτικής αλλά πολύ φοβάμαι πως πολύ δύσκολα θα γιορτάσουμε τα 60.

Και ξεκινάω από αυτό γιατί υπάρχει κόσμος στη Βερδικούσια που πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα, όπως είναι ο πρόεδρος ο κ. Τάκας (για 15η συνεχόμενη χρονιά στον θώκο του συλλόγου), οι παράγοντες που προσφέρουν από το δικό τους μετερίζι και ο προπονητής που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε γενικότερα σαν λαός, θέλουμε και τη στήριξη των γονέων, τους οποίους θέλουμε να παρακινήσουν τα παιδιά τους να έρθουν στο γήπεδο και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την ομάδα. Είναι κρίμα με τέτοιες άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, με ανθρώπους που προσφέρουν στον σύλλογο, να μην έρχονται να παιδιά να παίζουν μπάλα. Είναι λυπηρό στο Γυμνάσιο-Λύκειο να υπάρχουν 25 αγόρια και να παίζουν μπάλα μόνο 5!

Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη παιδιά που πρόσφεραν κατά το παρελθόν, όπως ο Μηνάς Συνάπαλος που αποτελούσε υπόδειγμα αθλητή.

Η αλλαγή κατηγορίας που ανακοίνωσε η Ένωση θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε γίνει δύο χρόνια νωρίτερα, παίρνοντας την παλιά μορφή (Α' , Β' , Γ' ΕΠΣΛ).

Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα και κυρίως στις προπονήσεις μιας και τα περισσότερα παιδιά είναι εκτός χωριού αλλά τουλάχιστον δίνουμε δυναμικό «παρών» στα παιχνίδια και με τον τρόπο αυτόν ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις.

Με τις επιστροφές και με τη βοήθεια του προέδρου αλλά και της κοινότητας, είναι ευκαιρία να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς προβιβάζονται τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο.

Το ποδόσφαιρο επικεντρώνεται πλέον στην πόλη της Λάρισας, με την Ένωση όμως να κάνει ενέργειες για να βοηθήσει τα απομακρυσμένα χωριά, με οικονομικές θυσίες, δίνοντας ερεθίσματα στις ομάδες να παραμείνουν ζωντανές και κυρίως αυτές που βρίσκονται χρόνια στο ερασιτεχνικό στερέωμα.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές και καλό κουράγιο στους παράγοντες».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΑΣ

(Πρόεδρος): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηριχθούμε και πάλι στα «δικά» μας παιδιά με σκοπό να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ το οποίο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον».

Τι είπαν οι παίκτες

 

ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στα πάτρια εδάφη. Η ομάδα ενισχύθηκε και με το υπάρχον νεανικό υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β' ΕΠΣΛ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΡΗΣ: «Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Έγιναν ορισμένες σημαντικές κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από σκληρή δουλειά ευελπιστώ να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Εύχομαι καλή χρονιά τόσο στην ομάδα μου, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία και μακριά από τραυματισμούς. Επέστρεψα και εγώ με τη σειρά μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και θέλω να βοηθήσω στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Τα φιλικά:

25/8: Βερδικούσια-Δρυμός

30/8: Δρυμός-Βερδικούσια

1/9: Ευαγγελισμός-Βερδικούσια

8/9: Βερδικούσια-Ευαγγελισμός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass