Λευκή ισοπαλία στην Ελασσόνα

Στο φιλικό Π.Ο.Ε.-ΑΕΛ Κ20

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 22:08

Ένα δυνατό αλλά… και «άγονο» φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες φίλαθλοι στο γήπεδο της Ελασσόνας, όπου ο τοπικός Π.Ο.Ε. αναμετρήθηκε με την ομάδα της ΑΕΛ Κ20. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Ο αγώνας είχε φάσεις και στις δύο εστίες αλλά… δεν είχε τις μεγάλες στιγμές, ενώ οι δύο «μονομάχοι» έτρεξαν αρκετά, παρά την υψηλή θερμοκρασία, που εμπόδιζε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Οι δύο προπονητές Ζιάγκας Ζήσης (ΠΟΕ) και Τσακμακίδης Γιάννης (ΑΕΛ Κ20) είχαν μια ακόμη ευκαιρία να δουν το αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν, κάνοντας χρήσιμες για τη συνέχεια επισημάνσεις, δίνοντας οδηγίες και διορθώνοντας λάθη.

Όσον αφορά στις κυριότερες φάσεις, έχουν ως εξής:

8': Πρώτη επίσκεψη του ΠΟΕ στην περιοχή των φιλοξενουμένων και στην κεφαλιά του Θάνου Κυρίτση από καλή θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

22': Συνεργασία των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Πετάνη που σουτάρει από καλή θέση υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ της ΑΕΛ Κ20 Μισιρλή να μπλοκάρει την μπάλα σωτήρια.

34': Ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ, όταν σουτ του Θάνου Κυρίτση από ιδανική θέση υποχρεώνει αμυντικό της ΑΕΛ να αποκρούσει σωτήρια με κεφαλιά, πριν η μπάλα μπει στα δίκτυα.

37': Έξυπνο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από δεξιά του Τάρτα και ο έμπειρος πορτιέρο Γούπος διώχνει την τελευταία στιγμή την μπάλα, σε κόρνερ.

41': Ωραία κεφαλιά του νεοεισελθόντα Χατζή και η μπάλα αποκρούεται σε κόρνερ από τους Ελασσονίτες.

44': Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ, σουτ του προωθημένου Μπούσια από δεξιά και ο γκολκίπερ Μισιρλής διώχνει σωτήρια.

55': Σουτ του Σακοράφα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μισιρλή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπουρονίκος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζιάγκας Ζήσης): Γούπος, Κυρίτσης Γιάννης, Μπούσιας, Λαγός, Γκαντούνας, Κυρίτσης Θάνος, Πετάνη, Σακοράφας Βασ., Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Νίκος, Καλύβας.

Αγωνίστηκαν στο β' ημίχρονο και οι: Μωυσίδης, Μπαρλαγιάννης Γιάννης, Καραγκιόζης, Σακοράφας Βαλάντης, Ντούμος, Βαρνάς Σπ., Στούπας, Κωνσταντινίδης, Πάτσης.

Α.Ε.Λ. Κ20(Τσακμακίδης Γιάννης): Μισιρλής, Πλατάνας, Κοντογιώργος(30΄ Χατζής), Μασούρας, Τάρτας, Κουτσούκης, Καμπέρης, Whalley, Μπιγκάνος, Πράππας, Μουξιός.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαλάκος, Μαλούσης, Καραθάνος, Τσουμάνης, Φουρκιώτης, Μανώλης, Κουτσιανούλης, Μπεκτές(τερματοφύλακας).

*Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον Π.Ο. Ελασσόνας για την άψογη φιλοξενία στην Ελασσόνα και για το πλούσιο δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή της Κ20, μετά τον αγώνα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass