Γκολ και θέαμα στην Τσαριτσάνη

* O Οικονόμος κέρδισε τα Μετέωρα με σκορ 4-2 * "Παρών" στο φιλικό ο διεθνής Φορτούνης του Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:46

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», εκεί όπου ο Οικονόμος πιστοποιώντας την καλή δουλειά που γίνεται κατά την περίοδο της προετοιμασίας επικράτησε με 4-2 των Μετεώρων και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της πρώτης

επίσημης φετινής υποχρέωσης με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα είχαν εκρηκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και, αφού στο 7' προηγήθηκαν με πλασέ του Βασίλη Γκαμπέτα, τρία λεπτά αργότερα με τον Δημήτρη Τόλιο «έγραψαν» το 2-0 (αξιοποίησε «μαγική" πάσα του Καραγκούνη στον κενό χώρο). Η ομάδα της Καλαμπάκας μείωσε στο 12' με σουτ του Σκόνδρα, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη, οι Τσαριτσανιώτες διεύρυναν τη διαφορά στο 57' με τον Χάρη Μουλτσιά (σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!) αλλά δέκα

λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και πάλι με κεφαλιά του Μαρούδα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' με εντυπωσιακό διαγώνιο εν κινήσει σουτ ο Δημήτρης Ντούφας.

Υποδειγματική η διεύθυνση του αγώνα από την Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και τους

βοηθούς Χρήστο Μπράμη - Γρηγόρη Δεδικούση.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας (46' Αναστασίου), Γκαμπέτας (72' Καραγκούνης), Μπουμπουνάρας (46' Περτζιόνι), Τσακάλι, Γαλάνης, Χάμος, Πετράκης (63' Κατσαμάγκας), Καλφούντζος (46' Μιφτάρι), Καραλούλης (46' Δραχαλίβας), Τόλιος (56' Μουλτσιάς), Καραγκούνης (63' Ντούφας).

ΜΕΤΕΩΡΑ (Γιώργος Βακουφτσής): Zαρόπουλος (61' Γεωργίου), Παπαευθυμίου (79' Μερτσιώτης), Ιωαννίδης (61' Μανώλης), Φορτούνης (77' Χριστοδουλόπουλος), Μάρκου (61' Ανδρεόπουλος), Σκόνδρας (79' Νταμπουράς), Γεωργάκης (46' Πολυζόπουλος), Ιωάννου (65' Αυγέρος), Ουζούνογλου (65' Μπέντζας), Συράκος (61' Μαρούδας), Λίτσιος (61' Γρηγορίου).

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Τσαριτσάνη για να παρακολουθήσει

αγωνιζόμενη την ομάδα της γενέτειράς του και, φυσικά, τον αδελφό του Θεόδωρο.

Αναμενόμενο ήταν ο διεθνής παίκτης να γίνει αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων εκ μέρους κυρίως των νεαρών φιλάθλων, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass