ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ:

Το παραλίγο πάθημα να μας γίνει μάθημα

ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (17:00)

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2018 22:40

Καλός για 80’ ήταν προχθές στην Ηγουμενίτσα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος προηγήθηκε 3-0 με χατ τρικ του Λουκάο, αλλά στο τέλος ο Θεσπρωτός μείωσε σε 3-2 και μάλιστα απείλησε στο φινάλε με ισοφάριση, μετά τη χαλαρότητα που επέδειξαν οι «κυανόλευκοι».

Η ουσία είναι πως η λαρισινή ομάδα προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος και σήμερα το μεσημέρι θα μάθει τους αντιπάλους του, στον όμιλο που θα κληρωθεί.
Πάντως η εικόνα του Απόλλωνα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους ανθρώπους της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση να τονίζει χθες τα εξής:
«Το παραλίγο πάθημα να μας γίνει μάθημα, διότι εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Υπάρχει σίγουρα προβληματισμός για τον εφησυχασμό στα τελευταία λεπτά και ευτυχώς αυτό δεν μας στοίχισε.
Ίσως αυτό να μας κάνει και καλό, καθώς στο πρωτάθλημα της Football League χρειάζεται να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, σε όλα τα παιχνίδια, να είμαστε πάντα προσγειωμένοι.
Και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ανεξαρτήτως κατηγορίας, οι ομάδες όπως έκανε ο Θεσπρωτός, παλεύουν μέχρι το τέλος.
Σίγουρα κρατάμε από τον προχθεσινό αγώνα την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι πολύ σημαντικό και την καλή εμφάνιση, στο μεγαλύτερο διάστημα.
Λίγα λόγια από δω και πέρα, συνεχίζοντας τη δουλειά στις προπονήσεις για να διορθώνουμε τις αδυναμίες μας».ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 17:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με την Προοδευτική, ομάδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας η οποία έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην Ηγουμενίτσα, σε τι κατάσταση βρίσκονται, ώστε να τους υπολογίζει για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
*Σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν ρεπό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass