Ο Σαββίδης στο μνημόσυνο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Τελέσθηκε χθες στα Τέμπη

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2018 15:44

Τελέσθηκε χθες στα Τέμπη το μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μετέβη από τη Θεσσαλονίκη με ελικόπτερο, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

«Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δεν τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Και να τους αφιερώνουμε τις επιτυχίες της ομάδας» είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Στα Τέμπη βρέθηκαν χθες εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ, αντιπροσωπεία από όλους τους συνδέσμους, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass