Δεύτερη στον κόσμο η Κατερίνα Πιτσιάβα

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH WRESTLING ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 15:51

To Beach Wrestling (πάλη στην άμμο) είναι το άθλημα που αναπτύσσεται ταχύτατα και η Λάρισα απέκτησε ήδη παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Κατερίνα Πιτσιάβα, που πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling Ανδρών-Γυναικών που έγινε κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη Μούλα της Νότιας Τουρκίας.

Η αθλήτρια του Όγχηστου Πλατυκάμπου πέτυχε τέσσερις νίκες για να φθάσει στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τη Ρουμάνα αντίπαλό της με 2-1 στα σημεία.
Ο προπονητής την Πιτσιάβα Χάρης Χονδρονάσιος που την ακολούθησε στην Τουρκία δήλωσε ότι αυτή η διάκριση αποτελεί την αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών για την αθλήτριά του που στόχο έχει μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιων Αθλημάτων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2019, αλλά και στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο San Diego των Η.Π.Α το 2020.
Μάλιστα τα όνειρα για την αθλήτρια φθάνουν μέχρι και στη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του 2024 καθώς το Beach Wrestling θέτει σοβαρές προϋποθέσεις για την ένταξή του στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling απέσπασε συνολικά τέσσερα μετάλλια με τους Μαρτίδη Ιωάννη (χρυσό -60 παίδων), Γκίβι Μπλίατζε (χρυσό +70 παίδων), Κουγιουμτζίδη Γιώργο (ασημένιο -70 εφήβων), ενώ οι Κριαρίδης Γρηγόρης και Νιάζίμπι κατέκτησαν την πέμπτη θέση στις κατηγορίες -90 και +90 αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass