ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 4 ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TENIΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Σάρωσε τους τίτλους η Μιχαέλα Λάκη

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 16:08

Έλαμψε η Λαρισαία αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβος, Μιχαέλα Λάκη για άλλη μια φορά καθώς κατέκτησε σε διάστημα δύο εβδομάδων τέσσερις τίτλους σε δύο διεθνή τουρνουά Τένις παγκοσμίου επιπέδου.

Ο λόγος για το 1st ITF Cosmote Mytilene Junior Cup 2018 για κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, στο οποίο η 13χρονη Μιχαέλα Λάκη επικράτησε της 17χρονης Μαρίας Καλλίστρου με σκορ 6-1, 6-0 και στέφθηκε νικήτρια. Την πρώτη θέση επίσης κατέκτησε και στα διπλά με συμπαίχτρια τη συνομήλική της Αθηνά Πήττα από τη Θεσσαλονίκη. Η επιτυχία συνεχίστηκε και στο επόμενο τουρνουά το Rhodes Cup Junior, στο οποίο αντιμετώπισε στον τελικό την ίδια αντίπαλο και με ιδιαίτερη άνεση (6-2, 6-1) κατέκτησε τον τίτλο στα μονά. Επίσης στα διπλά μαζί με την Αθηνά Πήττα επιβεβαίωσαν πως είναι ένα αχτύπητο δίδυμο, επικράτησαν και στη Ρόδο.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως η Μιχαέλα Λάκη συνολικά έχει λάβει μέρος σε πέντε τουρνουά της ITF, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο της πριν από 3,5 μήνες. Έχει κερδίσει δύο τίτλους στα μονά, δύο τίτλους στα διπλά και έχει ακόμα δύο παρουσίες σε ημιτελικούς στα μονά. Η Μιχαέλα Λάκη με προπονητή τον καταξιωμένο Φοίβο Μιχαλόπουλο τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο και να αποδείξουν πως η σκληρή δουλειά και το ταλέντο ανταμείβονται.  Αυτή τη στιγμή η αθλήτρια δεν είναι απλά η καλύτερη στην Ελλάδα αλλά και μια από τις καλύτερες στον κόσμο στην ηλικία της. Έχει καταφέρει κάτι το ακατόρθωτο καθώς έκανε το double σε τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου για κορίτσια ηλικίας 18 ετών σε μονά και διπλά, ενώ είναι μόλις 13 ετών. Είναι ένα κορίτσι που αποδεικνύει πως αποτελεί το μέλλον του ελληνικού τένις και αυτό ξεκινάει από την πόλη της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass