Τεστ πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (16:30)

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 22:38

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλων Λάρισας  θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.  Τρικάλων.

Μια πρόβα τζενεράλε και για τους δύο, καθώς οι «κυανόλευκοι» στην πρεμιέρα της Football  league θα υποδεχτούν στην έδρα τους την Κέρκυρα, ενώ οι «κυανέρυθροι» στα Τρίκαλα θα παίξουν με τη Δόξα Δράμας.
Τόσο ο τεχνικός του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι, όσο  και ο προπονητής των Τρικάλων Ράτκο Ντόστανιτς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, προκειμένου να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται  οι ομάδες, μια εβδομάδα σχεδόν πριν την  έναρξη του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς εκτός  έμεινε ο Neto Marcolino καθώς ο προπονητής, παρότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι καλά, δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ώστε να είναι πιο ξεκούραστος για τις επίσημες υποχρεώσεις.  
Ο  τεχνικός κ. Τροΐζι μετά τη χθεσινή προπόνηση επέλεξε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για  το σημερινό παιχνίδι.  
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν  λοιπόν, οι παρακάτω  ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Μπιμάι, Ζαΐμι, Lucas Rammos, Lucao, Poletto, Τασούλης, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Ρενάτο, Καρατάσιος, Αγιώτης, Ταουσάνης.

Ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Με 20 παίκτες θα έρθει σήμερα στη Λάρισα ο Α.Ο.Τρικάλων, για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό φιλικό και συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ταϊρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Κούλπας, Πάνος, Γκουγκούδης, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Μακρίδης, Σταματάκος, Τσιμίκας, Μαντιανί, Σιαλμάς, Συμελίδης, Ηλιάδης.

ΤΙΜΑ ΤΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Δύο πρώην παράγοντες με τεράστια προσφορά στον Απόλλωνα , τον  Πασχάλη Μιχαλόπουλο και τον  Τάκη Σαμαρά, θέλει  να τιμήσει-σύμφωνα με πληροφορίες-η διοίκηση της ομάδας, στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα ή στην  αναμέτρηση του Κυπέλλου με την  ΑΕΚ.
Ο πρώτος υπήρξε και διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ο δεύτερος ήταν πρόεδρος  για πολλά χρόνια στο σωματείο της Φιλιππούπολης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Παράλληλα η διοίκηση  του Απόλλωνα  Λάρισας, προσπαθεί να βρει τρόπους για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, στα εντός έδρας παιχνίδια. Όπως αναφέρθηκε λοιπόν,  εξετάζει και το ενδεχόμενο της δωρεάν εισόδου στη Φιλιππούπολη  συνταξιούχων , σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Και θέλει με αυτή την  κίνηση  να δώσει τη δυνατότητα στους  ανθρώπους  της Τρίτης Ηλικίας που έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα. Φυσικά και σε μαθητές δημοτικών σχολείων θα μοιράζονται  δωρεάν εισιτήρια, για τα παιχνίδια που θα διεξάγονται στη Φιλιππούπολη.  Λεπτομέρειες πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, με επίσημες ανακοινώσεις από τον Απόλλωνα.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 20-21/10
Έτοιμες για δράση φαίνεται πως είναι οι ομάδες της Football League. Αντιπροσωπεία της λίγκα με επικεφαλής τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο συναντήθηκε χθες με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις συζητήσεις των δύο πλευρών έγινε αντιληπτό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Όλα βέβαια θ` αποφασιστούν στο σημερινό Δ.Σ., αλλά μετά τις χθεσινές εξελίξεις το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου.
Σήμερα λοιπόν και ώρα 11:30 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Football League, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με ΕΡΤ και υφυπουργό Αθλητισμού και στη συνέχεια να αποφασιστεί το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass