ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 22-23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ *ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ (31/10)

Φουλ αγωνιστική δράση παραμονές Χριστουγέννων

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 22:13

Φουλ αγωνιστική δράση το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου για τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ μετά από σχετική πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου συμπεριλαμβάνοντας στο αγωνιστικό πρόγραμμα και τη Β’ τοπική κατηγορία για τα παιχνίδια της οποίας αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί εάν θα διεξαχθούν ή όχι την παραπάνω ημερομηνία.

Η σκέψη ήταν να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του 2018 το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου, ωστόσο επειδή το διάστημα της ανάπαυλας, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, κρίθηκε αρκετά μεγάλο, η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.
Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα θα διεξαχθούν κανονικά όλα τα παιχνίδια και των τριών τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Θα ακολουθήσει η ανάπαυλα των γιορτών και η αγωνιστική δράση θα εκκινήσει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου με τα παιχνίδια της «DE-TOX»-Α’ και της Α1 ΕΠΣΛ. Ειδικά για τη Β’ κατηγορία, εάν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός διαιτητών, τότε θα οριστούν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου παιχνίδια του 4ου και του 5ου ομίλου (που έχουν 13 ομάδες).ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
Νωρίτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν θα ξεκινήσει η μεγάλη λαχειοφόρος της ΕΠΣΛ με στόχο την οικονομική ενίσχυση των σωματείων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρμόδιας επιτροπής την οποία αποτελούν οι κ. Αλατάς, Γρηγοριάδης και Καρκατσέλας, μέχρι τέλος Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου θα είναι όλα έτοιμα και θα μοιραστούν οι λαχνοί στα σωματεία. Τα δώρα θα είναι και πάλι ένα αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα και ένα ταξίδι. Ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική έρευνα αγοράς για τα μεγάλα δώρα καθώς και η ανεύρεση χορηγών. Επιδίωξη της Ένωσης είναι να δοθεί περισσότερος χρόνος στα σωματεία για την πώληση των λαχνών (γι’ αυτό και η βασική επιδίωξη των ανθρώπων της ΕΠΣΛ είναι να ξεκινήσει νωρίτερα φέτος η λαχειοφόρος) με στόχο να ξεπεραστεί το περσινό ποσό των εσόδων που συνολικά ήταν λίγο παραπάνω από τις 100.000 ευρώ.ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΕΣΤΗΣ»
Το πράσινο φως για τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Λαρισαίου διαιτητή Αντώνη Κορέστη που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών έδωσε το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον χαμό του Αντώνη Κορέστη και θα συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες των διαιτητών μελών της ΕΠΣΛ, της Πολεμικής Αεροπορίας και των Προσκόπων. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής, ωστόσο το πιθανότερο είναι να προγραμματιστεί στις 6 Νοεμβρίου.
Παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΣΛ συζήτησε το θέμα της οικονομικής στήριξης του άτυχου 15χρονου ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας, που τον περασμένο Ιούνιο χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ωστόσο όπως τονίστηκε πριν από οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει πρώτα να γίνει συνάντηση με την οικογένεια του άτυχου παιδιού.

ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
Πρεμιέρα εκτός έδρας με τις ομάδες της Καρδίτσας θα κάνουν οι Μικτές της ΕΠΣΛ (31/10) στα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Η ΕΠΣΛ συμπεριλήφθη στον 6ο όμιλο μαζί με τις ΕΠΣ Γρεβενών, Καρδίτσας και Τρικάλων και το πρόγραμμα της α’ φάσης έχει ως εξής:
31/10
Τρίκαλα-Γρεβενά
Καρδίτσα-Λάρισα
21/11
Γρεβενά-Καρδίτσα
Λάρισα-Τρίκαλα
12/12
Καρδίτσα-Τρίκαλα
Γρεβενά-Λάρισα
4/1
Γρεβενά-Τρίκαλα
Λάρισα-Καρδίτσα
25/1
Καρδίτσα-Γρεβενά
Τρίκαλα-Λάρισα
13/2
Τρίκαλα-Καρδίτσα
Λάρισα-Γρεβενά
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου.
Εν τω μεταξύ χθες το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των μικτών ομάδων (Κ-16 και Κ-14) σε Καρδίτσα (31/10), Γρεβενά (12/12) και Τρίκαλα (25/1). Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών είναι η 25η Οκτωβρίου 2018.
Στη συνέχεια η Τεχνική Επιτροπή θα αξιολογήσει τις προσφορές και θα τις παρουσιάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-13
Σχετικά με το πρωτάθλημα Κ-13 η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ αποφάσισε να δώσει παράταση στην κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών με καταληκτική ημερομηνία την 1η Νοεμβρίου (θα πρέπει μέχρι τότε να κατατεθούν οι αιτήσεις μεταβολών, πλήρως συμπληρωμένες και πληρωμένες, μαζί με τις πράξεις προσωπικών δεδομένων των ποδοσφαιριστών)
Έτσι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο θα αγωνισθούν με προσωρινά δελτία (τα οποία πρέπει να προσκομίσουν στην Ένωση για θεώρηση) και την κατάσταση υγείας (ομαδική ή ατομικές).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass