Για το «2 στα 2» με ντεμπούτο Σκαραφίγκα

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2018 15:27

Με νέο προπονητή τον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο Ερμής Αγιάς υποδέχεται σήμερα στο Κλειστό της Νεάπολης (17:00) τον Χαρίλαο Τρικούπη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.

Το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι υπό την έννοια ότι οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση και θέλουν να πανηγυρίσουν το «2 στα 2».
«Αντιμετωπίζουμε μία συγκροτημένη ομάδα, η οποία προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη. Είναι σκληρή στο «physical game», αθλητική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να «βουτήξουμε» πρώτοι στην μπάλα εάν θέλουμε να κερδίσουμε» σχολίασε ο νέος τεχνικός του Ερμή, Γιώργος Σκαραφίγκας αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση για να προσθέσει πως «σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εκείνο που μετράει είναι η νίκη. Ιδιαίτερα δε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην αρχή και αν τα καταφέρουμε θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια».
Στα θετικά για τους «κυανόλευκους» καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών -ακόμα και ο τραυματίας Τσιαμπαλής (υπέστη κάταγμα στη μύτη) θα αγωνιστεί με ειδική προστατευτική μάσκα όπως έκανε και στις προπονήσεις- και ως εκ τούτου στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες ήτοι Κόμματος, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός, Κούκσικς και Τόζιος.
Εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια του Συλλόγου να έρθουν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, αντιπροσωπεία του Ερμή αποτελούμενη από τους παίκτες Τσιούλκα, Τσούμα και Κούκσικς και τον τιμ μάνατζερ Άρη Γκαμπέτα επισκέφθηκε την Ακαδημία «Σπάρτακος», μοιράζοντας στους μικρούς αθλητές εισιτήρια διαρκείας.

 

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ «ΡΕΤΙΡΕ» ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ;
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τετράδα της κορυφής παρουσιάζει η σημερινή 2η αγωνιστική της Α2. Με στόχο να παραμείνει αήττητος, ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια την Ευρώπη Πευκοχωρίου, ενώ ο Ηρακλής έχει δύσκολο έργο στο Μαρούσι. Ο Ιπποκράτης καλείται να ταξιδέψει από την Κω στην Καρδίτσα με στόχο το «τρία στα τρία», ενώ εκτός έδρας, στο Ψυχικό, θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο σερί της και η 4η αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του Εθνικού θα πραγματοποιήσει απέναντι στον Αμύντα ο 28χρονος Σέρβος φόργουορντ, Νίκολα Στανόγεβιτς, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Ένα δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα αποτελεί το διακύβευμα και για τις Καστοριά και Καβάλα, που «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «Δημήτρης Διαμαντίδης», στην Πάτρα διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τους Αχαιούς να ψάχνουν διακαώς την πρώτη νίκη τους και αν μη τι άλλο το σενάριο να το πράξουν απέναντι σε μία ομάδα που αγωνιζόταν στην Α1 μέχρι πέρυσι τους δίνει υψηλό κίνητρο.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Πευκοχώρι-Ιωνικός Ν.
Καστοριά-Καβάλα
Απόλλων Π.-Κόροιβος
Μαρούσι-Ηρακλής
Καρδίτσα-Ιπποκράτης
Ψυχικό-Διαγόρας Δρ.
Εθνικός-Αμύντας
Ερμής Αγιάς-Χαρίλαος Τρ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Διαγόρας Δρ.    4
Ηρακλής    4
Ιπποκράτης Κω    4
Ιωνικός Ν.    4
Χαρίλαος Τρ.    3
Κόροιβος    3
Μαρούσι    3
Πευκοχώρι    3
Καστοριά    3
Καρδίτσα    3
Καβάλα    3
Ερμής Αγιάς    3
Αμύντας    2
Ψυχικό    2
Απόλλων Π.    2
Εθνικός    2

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass