«Πολύ σημαντικός ο πρώτος αγώνας»

- ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 22:32

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 15:00 στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League (κατέχει το ρεκόρ της πιο καθυστερημένης -χρονικά- διοργάνωσης της Ευρώπης).

Η επιστροφή του Μαρκολίνο (δεν είχε παίξει στο τελευταίο φιλικό με τα Τρίκαλα για προληπτικούς λόγους) ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μαρσέλο Τροΐζι για το Κυριακάτικο παιχνίδι, δείχνει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθούν εν πλήρη δυνάμει. Αυτό επιβεβαίωσε από την πλευρά του και ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα διανύει την καλύτερή της εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. «Όλα πάνε καλά. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν απουσίες, ο Μαρκολίνο επέστρεψε, προπονήθηκε και είναι έτοιμος να παίξει. Πιστεύω ότι διανύουμε την καλύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας» είπε ο Μαρσέλο Τροΐζι για να δώσει στη συνέχεια έμφαση στο γεγονός ότι είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θέλοντας να καταδείξει ότι η ομάδα του θα παλέψει να πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα. «Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα. Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χατζής μίλησε με τους παίκτες και τους επισήμανε ότι ο πρώτος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, έκανε πολύ καλή προετοιμασία και έρχεται για να πάρει τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε την απάντησή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε πώς παίζει η Κέρκυρα και θα προσαρμόσουμε την τακτική μας πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Με αυτό άλλωστε ασχοληθήκαμε στις τελευταίες προπονήσεις, γι' αυτό δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο του παιχνιδιού μας» κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός. Η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο το πρωί. Σήμερα εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, στη 1:30 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Φιλιππούπολης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου (pre game) του προπονητή των «κυανόλευκων», Μαρσέλο Τροΐζι. Η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.

ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ σχετικά με τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος την προσεχή Τετάρτη (31/10) με την ΑΕΚ μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αποφασίσθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Ως εκ τούτου εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass