Ευκαιρία για νίκη και θέαμα

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ (17:15) - ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΙΟΥΙ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:20

Δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας στη φάση των ομίλων και η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία σήμερα, κόντρα στον Ηρόδοτο (17.15) στο Ael Fc Arena, να κερδίσει και να κάνει ένα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.


Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα είναι αποφασισμένος να κάνει πολλές αλλαγές κρατώντας μόνο τον Φατιόν στην αρχική ενδεκάδα, ο οποίος δεν θα αγωνισθεί λόγω καρτών στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Κάποιοι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία που ήθελαν για να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ανάμεσα σ’αυτούς είναι ο Φριούι που ενώ ήταν στην έξοδο από την ομάδα, χθες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Επίσης μια νίκη σε συνδυασμό με καλό θέαμα θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας που εδώ και τρεις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις άσχημες διαιτησίες σε βάρος της.
Στην άμυνα λογικά θα δούμε τους Μπέρτο, Γκοΐκοβιτς, Γκόλια, Χούμπτσεφ στη μεσαία γραμμή τους Μπάλα, Κοέφ, Σαχίτι και στην επίθεση τους Μπαργκάν, Νούνιτς.
Ερωτηματικά αποτελούν η θέση του τερματοφύλακα που μάλλον θα την πάρει ο Παϊτέρης και ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή που θα είναι ο Χοτζάλι ή ο Πινακάς.
Πάντως δεν αποκλείεται και αιφνιδιασμός με Φριούι στο αρχικό σχήμα. Η αποστολή αποτελείται από τους: Παϊτέρη, Σουλούκο, Γκόλια, Γκοΐκοβιτς, Μπέρτο, Τριποτσέρη, Χούμπτσεφ, Πινακά, Φατιόν, Κόεφ, Μπάλλα, Νούσιο, Μπαργκάν, Νούνιτς, Φριούι, Ντέλετιτς, Κούνιτς και Χοτζάλι.
*Στον Βόλο βρίσκεται η αποστολή του Ηρόδοτου λόγω των υποχρεώσεων που είχε στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και δεν ήθελε να κάνει δύο ταξίδια από την Κρήτη στην ηπειρωτική Ελλάδα σε τέσσερεις ημέρες.
Την ομάδα θα καθοδηγήσει σήμερα ο άμεσος συνεργάτης του Αρμάντο Φουτσίνι, Γιώργος Λυρώνης, γιατί μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής με τον Ηρακλή, αναχώρησε για το Καμερούν, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική U23 της χώρας του.
Ο προπονητής της ομάδας Αλικαρνασσού έχει αναλάβει την Εθνική U23 του Καμερούν και η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται στις 21 Νοεμβρίου.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 35χρονος ρέφερι, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που σπούδασε βιοχημικός στη Λάρισα, αλλά εργάζεται ως πυροσβέστης και είναι από την ΕΠΣ Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρόδοτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018 στην εντός έδρας ήττα με 3-0 στο AEL FC ARENA, για το πρωτάθλημα της Super League από τον Ολυμπιακό (07/01/2018) και την εκτός έδρας ήττα πάλι με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ (12/02/2018). Επιπλέον είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (06/11/2016).
Βοηθοί του ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου επίσης από την Ένωση Αρκαδίας και ο Γεώργιος Παλαμίδας από την ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ 4ος θα είναι ο Δημήτριος Θεοχάρης από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
15:00 ΟΦΗ – Νίκη Βόλου
17:15 AΕΛ – Ηρόδοτος
17:15 Λεβαδειακός – Άρης Αβάτου
19:30 Λαμία – Βόλος ΝΠΣ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8ος όμιλος)
Πανιώνιος    2-0    3
Απόλλων Πόντου    1-0    3
Ηρόδοτος    0-1    0
ΑΕΛ    0-2    0

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι σήμερα Τρίτη 30/10/2018 και ώρα 16:30 (πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο) στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA o κ. Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με ένα και μοναδικό θέμα: Tο ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ.

 

Του Σωτήρη Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass